首页
登录
职称英语
At no time in history has there been such a mass movement of people from cou
At no time in history has there been such a mass movement of people from cou
游客
2025-04-21
26
管理
问题
At no time in history has there been such a mass movement of people from countryside to city as is happening now. By the year 2030, it’ s estimated that more than two thirds of the word’ s population will be living in cities, twice as many as today. This means that the problems faced by cities to day-overcrowding, poor housing, unemployment, poverty, and lack of food water--will be twice as had in the next century, unless we find solutions soon.
Another serious issue is how to provide good transport to their citizens. Many world’ s major cities are already struggling with out-of-date transport infrastructures. How can they deal with the additional demands in the 21stcentury?
London is a good example. It was the world’ s first big city--the first with a population of a mil lion people. Its enlargement was made possible by the invention of the steam engine, which powered the world’s first underground railway. But its transport systems are now hopelessly out-of-date, and need urgent modernization. London’ s future success depends very much on transport.
Over a million people travel into central London every day from outside the city. They, and the people who live in London, want a public transport system that is fragment, safe and environmentally friendly. What they often get, however, falls far short of that ideal. Commuters complain about disorder, cost and pollution, while businesses worry about the problems their staff have in getting to work on time. Yet, the proportion of London households that own a car grew from just over 10 per cent in the early 1950s to over 60 percent today.
As the city has become increasingly crowded and polluted, there has been a growing realization that action is needed. [br] It is believed that ______.
选项
A、overpopulation causes the problems in cities
B、two-thirds of the world’ s population are living in cities today
C、it isn’ t difficult to solve the problems faced by cities today
D、with fewer people, we would be free from any problems
答案
A
解析
第一段提到2030年估计世界多于2/3的人口将会居住在城市,这意味着the problems faced by cities today...will be twice as had in the next century,unless we find solutions soon,可见是人口过度导致城市面临诸多问题。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4046831.html
相关试题推荐
Thousandsofpeopleturnedoutintothestreetsto____againstthelocalauthorit
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
Themajorityofpeople,aboutnineoutoften,areright-handed.【71】untilre
随机试题
WheredoesLilycomefrom?[br][originaltext]W:WhoisLily?M:She’smyEngli
Ifyoucarrythisarrogantattitudetotheconference,youwill______anysupport
[originaltext]M:Excuseme,Ineedtofindoutwherethecitycentreis.W:Ah
[originaltext]IfyouareinterestedinstudyingatanAmericanuniversity,
A.翼下颌间隙 B.下颌下间隙 C.颞下间隙 D.眶下间隙 E.咬肌间隙
人格发展阶段论的创始人是()。A.皮亚杰 B.埃里克森 C.桑代克 D.
下列涵洞中,入口水流深度小于洞口高度,在涵洞全长范围内水面都不触及洞顶的是(
A.舟车丸 B.保和丸 C.枳实消痞丸 D.木香槟榔丸 E.枳实导滞丸具
在监测外债总量是否适度的指标中,偿债率等于()。A、普年未清偿外债余额
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)