首页
登录
职称英语
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming
游客
2025-04-20
30
管理
问题
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them because they have a flair for self-promotion and because they have so much money to threw around. "It’s iniquitous," they say, "that this entirely unproductive industry (if we can call it that) should absorb millions of pounds each year. It only goes to show how much profit the big companies arc making. Why don’t they stop advertising and reduce the price of their goods? After all, it’s the consumer who pays."
The poor old consumer. He would have to pay a great deal more if advertising didn’t create mass markets for products. It is just because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives large from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about. Supposing you wanted to buy a washing-machine, it is more than likely you would obtain details regarding performance, price, etc. from an advertisement.
Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too] Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway by-laws while waiting for a train? Would you like to read only closely-printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a drab wall or a newspaper full of the daily ration of calamities.
We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies could not subsist without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programs is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price !
Another thing we shouldn’t forget is the "little ads", which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community ! Just about anything can be accomplished through these columns. For example, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death in what used to be called the "hatch, match and dispatch" columns; but by far the most fascinating section is the personal or "agony" column. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’s the best advertisement for advertising there is! [br] An argument made by critics of advertisers is that______
选项
A、advertising makes contribution to the pockets.
B、readers claim they never read advertisements.
C、advertising may entail a price rise for goods.
D、little ads invariably appeal to baser instincts.
答案
C
解析
题干问:“由广告批评者提出的论点是……”。正确选项为C“广告会造成产品价格的上升”,此题可定位于第1自然段,并且在第2自然段作者说其实广告创造了大量的消费市场,从而使价格变得便宜,批评家的观点和作者的观点相反。而选项A“广告对我们的钱袋作出的作用”,选项B“读者声称他们从不读广告”和选项D“许多小广告总是吸引了一些比较低贱的人的本能”都不是反对者持有的论点。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4046399.html
相关试题推荐
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
随机试题
Theapplause______throughthehallaftertheprofessorfinishedhisspeech.A、s
WhichofthefollowingisafeatureofBritisheducationasawhole?A、Education
Ecologyisthescienceofhowlivingcreaturesandplantsexisttogetherand
It’swellknownthatbiganimals,likepolarbears,aresensitivetoclimate
在后张法结构或构件中,为保持预应力的拉力并将其传递到混凝土上所用的永久性锚固装置
急性血行播散型肺结核X线胸片特点为A.五均匀 B.三均匀 C.完全均匀 D
住宅装修过程中,因渗漏、管道堵塞等原因给邻居造成经济损失的,其赔偿或装复主体是(
患者,男,70岁。前日饮食不慎,骤患腹痛泄泻,便黄而黏,肛门灼热;以及风热感冒所
某企业拥有一栋原值为2000万元的房产,2021年2月10日将其中的40%出售,
某工程项目采用提前跟进和设计-建造方式,发生范围变更的概率为90%,项目政策完工
最新回复
(
0
)