首页
登录
职称英语
Crimes by children have been rising at a faster rate than the juvenile popul
Crimes by children have been rising at a faster rate than the juvenile popul
游客
2025-04-19
38
管理
问题
Crimes by children have been rising at a faster rate than the juvenile population. About half of such crimes involve the traditional youthful offenses of theft, breaking and entering, and vandalism, but serious, violent crimes are going up at a startling rate. The rate of armed robbery, rape, and murder by juveniles has doubled in a decade. If all the need of the adolescent could be met adequately and without delay, without violating laws, there would be no point in violation, and a minimum of internal, indirect, and direct control would suffice to secure conformity. The objection may be made that many violations are committed for the excitement of the violation itself. However, other possibilities for excitement exist besides violating laws and regulations.
No complete and generally satisfactory list of needs, either of children or adults, has been compiled. There does seem to be essential consensus on the needs for affection, and security. Although these categories do not exhaust the needs of children, they are, at least, a beginning.
Only some of the child’s needs, particularly those of the adolescent, can be satisfied within the family. The family does, however, also greatly affect the chances the adolescent will have in satisfying his needs in the school, in his peer group, and later, in his occupation. If he is able to satisfy his needs reasonably well outside the home, in socially approved ways, there is less pressure to achieve them through delinquent behavior.
As there are limitations upon what can be achieved by indirect and direct control, so also are there limitations as to need satisfactions. Adolescence have wants that must be deferred, at least, such as for foreign spot cars, sexual satisfactions, and adult income and status. Likewise, not everyone can be the captain of the football team, the campus queen or the winner of scholarship honors. At present, there is no way that adolescents can always be made to feel loved and secured and no assurance that there will always be something interesting to do. On the other side of the ledger, there is always some work to be done to obtain, in a legitimate manner, whatever recognition and privileges are possible.
Even though complete and immediate satisfaction of needs is not ordinarily possible, families can go far toward the legitimate satisfaction of needs within the family, and they can prepare and launch the adolescent in his interaction with school, peer group, and occupation, otherwise they can fail almost totally in helping to meet needs in and outside the family through acceptable behavior. [br] According to the author, juveniles commit violations because______.
选项
A、they want to derive pleasure from the violation itself
B、their needs are not satisfied completely and immediately
C、violating laws and regulations offers them greater excitement
D、not enough control is exercised to make them conform to laws
答案
B
解析
细节题。根据文章第一段第四句“If all the need of the adolescent could be met adequately andwithout delay,without violating laws,there would be no point in violation…”可知,如果在不违法的情况下,青少年所有的需要可以充分且立刻被满足,违反法律就变得没有意义。故答案是B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4045163.html
相关试题推荐
Moreover,theColemanreportfoundthatthegapbetweenblackandwhitechildren
TheIndiansrisesoonasitislight,thechildrenrundowntotheriverto
TheIndiansrisesoonasitislight,thechildrenrundowntotheriverto
TheIndiansrisesoonasitislight,thechildrenrundowntotheriverto
TheIndiansrisesoonasitislight,thechildrenrundowntotheriverto
TheIndiansrisesoonasitislight,thechildrenrundowntotheriverto
TheIndiansrisesoonasitislight,thechildrenrundowntotheriverto
TheIndiansrisesoonasitislight,thechildrenrundowntotheriverto
Whentheyhadfinishedplaying,thechildrenweremadeto______allthetoysth
Themostsurprisingaspectofthemodernman’sgoodconscienceisthatheas
随机试题
TheUNofficialsaidaidprogramswillbe______untilthereisadequateprotectio
Whyisitsafeforvisitorstovisitthewebsitewww.riterute.ca?Becauseyou
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage
Moneyseemscutanddried—youcanrepresentitwithnumbersand【C1】______po
A.指未来的损失发生的不确定性 B.对个人的健康状况及未来患病和/或危险性的量
设立质权,当事人订立的质权合同包括的条款有()。A.被担保债权的种类 B.债
下列关于地基处理工程计量与支付的说法正确的是()。A、承包人按合同要求完成振冲试
A.在一定的时间范围内连续读取各吸光度值B.反应尚未开始和反应终点时各读取吸光度
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定规律性: A.如上
某企业变电所,长20m、宽6m、高4m,欲利用其不远处(10m)的金属杆作防雷保
最新回复
(
0
)