首页
登录
职称英语
Got milk? Be very afraid. Or, preferably, a bit skeptical. Some folks are ab
Got milk? Be very afraid. Or, preferably, a bit skeptical. Some folks are ab
游客
2025-04-19
34
管理
问题
Got milk? Be very afraid. Or, preferably, a bit skeptical. Some folks are about to try to convince you that milk is toxic. But the real question is, what’s more dangerous to your health; milk, or celebrities and activists embarked on the latest trendy crusade(改革)? This month marks the publicity-pumped debut of the Anti Dairy Coalition, a band of physicians, self-described "Holly-wood personalities" and others who deery what they call "the health and nutritional risks of consuming dairy products."
The coalition, including its spokes-Jeremiah, writer George Plimpton, would have you believe that milk causes heart disease, caner, infections, asthma, allergies and tuberculosis. Robert Cohen, founder of the ADC(and author of Milk: The Deadly Poison), writes: "The Fountain of Youth and cure to illness can be obtained by giving up milk."
Hyperbole aside, the ADC is spotlighting a question hotly debated by everyone from nutritionists to parents. Many patients ask doctors whether they should give up milk, like that supermodel they saw interviewed on TV. And to be sure, the ADC’s overwrought claims do have some scientific basis.
Take heart disease, Foods like butter, cheese, ice cram and milk are packed with saturated fat(饱和脂肪), which blocks arteries(动脉)and can lead to heart attacks. That’s why most nutritionists advise switching to low-fat or skim milk and eating more yogurt and cottage cheese than Haagen-Dazs and Bric. Even skim milk, though, can trigger allergies in some people, including infants, who in any case will get more iron and other key nutrient form breast milk or formula.
So must you flee from milk entirely? Yes, says Cohen, who holds that skim milk is the devil’s brew. It’s full of — are you sitting down? —protein. And here’s where the ADC starts twisting the facts to reach wild conclusions, Allergies are frequently triggered by proteins(true); asthma is an allergic condition(true); it’s been increasing dramatically(true); doctors don’t know the cause(true); therefore, the protein in milk must be the culprit(罪魁祸首)?
A similar leap of illogic assumes that because women in the Netherlands, Denmark, Norway and Sweden consume lots of milk and also suffer high rates of breast cancer, the former must cause the latter, Another clunker is Cohen’s claim that widespread lactose intolerance(乳糖不耐受)— the inability to digest dairy products — means milk is of little use as a source of calcium. In fact, many cases of lactose intolerance are mild and interfere only slightly with calcium uptake. Many people intolerant of milk can easily digest yogurt, and lactase tablets(乳糖分解酵素片)can make dairy products digestible even in severe cases.
If milk isn’t the perfect food, it’s still got some big things going for it. It’s an inexpensive source of calcium, protein, potassium and other vitamins and minerals, And unlike other sources of calcium, such as, say, steamed kale, milk is a food kids will eat. The ADC feels that milk is the root of most human maladies(疾病), but I can point to other single-issue obsessive who insist the villain is meat or wheat or sugar or some other substance that our species has long and happily consumed, I often learn something by examining their claims, But I keep coming back to the mainstream nutritionists, who emphasize a balanced diet and advise moderation in all things. [br] It is clear from the passage that______.
选项
A、the writer is of the same opinion about milk with the ADC
B、the writer regards milk as the root of most human diseases
C、the writer advises people to stay out of trouble with milk
D、the writer’s opinion about milk differs greatly form the ADC’s
答案
D
解析
本题为分析推理题。根据文中第一段的“But the real question is,what’s more dangerous to yourhealth;milk,or celebrities and activists embarked on the latest trendy crusacle(改革)?”可知,作者在文章开头就提出了究竟是牛奶危险还是最近提出的改革更危险。然后在接下来几段,作者分别对ADC提出的牛奶对人体有害的几个分析一一进行的驳斥,从而可以推出,作者与ADC的观点完全相反。D选项符合这一推论。A选项正好与原文意思相反。B和C选项是ADC的观点,并非作者的观点。因此,D选项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4044801.html
相关试题推荐
Gotmilk?Beveryafraid.Or,preferably,abitskeptical.Somefolksareab
Gotmilk?Beveryafraid.Or,preferably,abitskeptical.Somefolksareab
Gotmilk?Beveryafraid.Or,preferably,abitskeptical.Somefolksareab
Gotmilk?Beveryafraid.Or,preferably,abitskeptical.Somefolksareab
Gotmilk?Beveryafraid.Or,preferably,abitskeptical.Somefolksareab
随机试题
[originaltext]W:Goodafternoon,sir.AnythingIcandoforyou?M:Yes,I’dli
学习和研究科技哲学的意义包括( )。A.推动科学哲学学科的发展 B.保护生态
MPLS是一种更通用的QoS保证机制,其基本思想可简述为()A.标记交换路由器
开展区块链技术的商业试探性应用,属于国家信息化体系中的( )要素。A.信息技术
对风湿性心脏病孕妇分娩期的处理正确的是A.除有产科指征外,不需行剖宫产 B.宫
(2016年真题)以下不属于考虑风险调整的基金业绩评估指标的是()。A.特
下列有关白血病的叙述,正确的是A.属于造血系统的恶性肿瘤B.是一组高度均质性的恶
机电产品国际招标项目,在_情况下,投标保证金将被没收,不得返还。()A.投
在学习中,学习者利用一定的记忆术帮助掌握知识,这种学习策略属于(。)。A.精细加
某医生从三甲医院跳槽去了一家诊所,带走了病人的联系方式并给这些病人打电话告知这家
最新回复
(
0
)