首页
登录
职称英语
Patients tend to feel indignant and insulted if the physician tells them he
Patients tend to feel indignant and insulted if the physician tells them he
游客
2025-04-19
27
管理
问题
Patients tend to feel indignant and insulted if the physician tells them he can find no organic cause for the pain. They tend to interpret the term "psychogenic" to mean that they are complaining of nonexistent symptoms. They need to be educated about the fact that many forms of pain have no underlying physical cause but are the result, as mentioned earlier, of tension, stress or hostile factors in the general environment. Sometimes a pain may be a manifestation of "conversion hysteria".
Obviously, it is folly for an individual to ignore symptoms that could be a warning of a potentially serious illness. Some people are so terrified of getting news from a doctor that they allow their malaise to worsen, sometimes past the point of no return. Total neglect is not the answer to hypochondria. The only answer has to be increased education about the way the human body works; so that more people be able to steer an intelligent course between promiscuous pill-popping and irresponsible disregard of genuine symptoms.
Of all forms of pain, none is important for the individual to understand than the "threshold" variety. Almost everyone has a telltale ache that is triggered whenever tension or fatigue reaches a certain point. It can take the form of a migraine-type headache or a squeezing pain deep in the abdomen or cramps or a pain the lower back or even in the joints. The individual who has learned how to make the correlation between such threshold pains and their cause doesn’t panic when they occur; he or she does something about relieving the stress and tension. Then, if the pain persists despite the absence of apparent cause, the individual will telephone the doctor. [br] According to the passage, the proper way towards a pain is______.
选项
A、taking different medicines
B、visiting famous physicians
C、paying no attention to it
D、none of the above
答案
D
解析
本题为细节分析题。根据文中第二段最后一句话“The only answer has to be increased educationabout the way the human body works;so that more people will be able to steer an intelligent course betweenpromiscuous pill popping and irresponsible disregard of genuine symptoms.”可知,对付这种疼痛的方式应该是不断教育人们,让他们知道这种疼痛出现的原因,这样可以避免他们乱吃药,或者忽视这种疼痛的征兆。A和C选项正是应该避免做的事情。B选项内容并未提及,属无中生有。因此,三个选项均不正确。所以,D选项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4044738.html
相关试题推荐
Shoulddoctorseverlietobenefittheirpatients--tospeedrecoveryortoco
Shoulddoctorseverlietobenefittheirpatients--tospeedrecoveryortoco
Shoulddoctorseverlietobenefittheirpatients--tospeedrecoveryortoco
Shoulddoctorseverlietobenefittheirpatients--tospeedrecoveryortoco
CantheInternethelppatientsjumpthelineatthedoctor’soffice?TheSili
CantheInternethelppatientsjumpthelineatthedoctor’soffice?TheSili
CantheInternethelppatientsjumpthelineatthedoctor’soffice?TheSili
CantheInternethelppatientsjumpthelineatthedoctor’soffice?TheSili
Foryears,doctorshavegivencancerpatientsthreemaintreatments:surgery
CantheInternethelppatientsjumpthelineatthedoctor’soffice?TheSil
随机试题
Themainideaofthesebusiness-schoolacademicsisappealing.Inawordwt
【T1】人人都需要朋友,若你在交朋友方面总是失败,就该反省自己,看是否你的个性有什么问题。(if)或许你有些在社交上应该避讳的缺点,比如势力、饶舌、说脏
TheCivilWarofEnglandbrokeoutin_____.A、1789B、1879C、1642D、1462C
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheir
Jobsatisfactionisabusinesstermthatreferstoaperson’scontentmentwi
ThescientistGalileoclaimedthattheearth______aroundthesun.A、movesB、mov
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportan
建筑基地内绿地率的计算,下列哪项正确?()A.绿地率=(绿化覆盖面积/用地面
有位老师上课批评了一位学生,他生气的跑了出去,如果你是这位老师,你会怎么做?
关于养老保障信托,下列说法不正确的是()。A:这种信托是适用于退休规划的有效工具
最新回复
(
0
)