首页
登录
职称英语
An unidentified wit once said, " laugh, and the world laughs with you. Snore
An unidentified wit once said, " laugh, and the world laughs with you. Snore
游客
2025-04-14
37
管理
问题
An unidentified wit once said, " laugh, and the world laughs with you. Snore, and you sleep alone. " Yet snoring is far from a laughing matter, as those unfortunates with good hearing, who are rightly subjected to the sounds of the snoring disorder, will testify.
It has been estimated that one of eight Americans snores: this means that there are approximately 21 million people — women as well as men — who render an unpleasant sound when they are asleep. And assuming that each snorer disturbs the sleep of at least one other person, it necessarily follows that there are 21 million unhappy listeners. While a sleeping person breathes, either in or out, several structures in his nose and throat generate the snoring. The sounds, coming from the soft palate and other soft structures of the throat, are caused by vibratory responses to inflowing and outflowing air. When the soft tissues of the mouth and throat come close to the lining of the throat, the vibrations that occur are caused by the position of the tongue. In short, the noise made by snoring can be compared to the noise when breezes flutter a flag on a pole. The frequency of the vibrations depends on the size, density, and elasticity of the affected tissues and on the force of the air flow. Although it is usually the process of in haling or exhaling through the mouth that cause snoring, short snores come from the nose of an open-mouthed sleeper. In all fairness to snorers, however, it should be emphasized that snoring is an involuntary out which stops as the offender is awakened. [br] Which of the following statements is true?
选项
A、The snorers can have control over their act.
B、Both the listeners and the snorers wish to stop the offensive sound of snoring.
C、The frequency of the vibrations depends on the position of the tongue.
D、There are more men than women who snore.
答案
B
解析
细节判断题。原文尾段尾句提到snoring是involuntary的,排除A项;原文尾段第七句提到振动的频率由affected tissues的size,density,and elasticity决定,而不是position,排除C项;文章中并没有涉及男女打呼噜比例的问题,故D项也是错误的;原文尾段尾句提到,打呼噜的人以及那些听到呼噜声的人都想让这恼人的声音停止,与选项B对应。故答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4037306.html
相关试题推荐
Anunidentifiedwitoncesaid,"laugh,andtheworldlaughswithyou.Snore
Anunidentifiedwitoncesaid,"laugh,andtheworldlaughswithyou.Snore
Anunidentifiedwitoncesaid,"laugh,andtheworldlaughswithyou.Snore
Anunidentifiedwitoncesaid,"laugh,andtheworldlaughswithyou.Snore
随机试题
Thestockpriceforthecompanyfell______afterthenewsthatthepresidentwas
Hedoesn’tneedto_________himselfashismanagerialtrackrecordspeaksforit
Afteryearsofresearch,scholarshavefinally______thisanonymousplaytoChris
[originaltext]We’vebeentogethernowinthispotteryclassforseveralwee
Questions14-18ReadingPassage2hassixsectionsA-F.Choosethemostsuitable
教育研究方法成为一门独立的学科是在( )。 A.直觉观察时期之前 B.
(2020年真题)独居老人张爷爷患有多种慢性病。最近,张爷爷突发脑梗,导致日常生
(2017年11月)在劳动关系的调整方式中,()的基本特点是体现劳动关系当事人
下列项目融资风险中,属于按风险表现形式划分的风险的有( )。A.信用风险
某施工企业2009年7月1日同某建设单位签订建造一栋高层住宅楼合同,工期为20个
最新回复
(
0
)