首页
登录
职称英语
Love can’t conquer all. So, before couples tie the knot, they should know wh
Love can’t conquer all. So, before couples tie the knot, they should know wh
游客
2025-04-13
48
管理
问题
Love can’t conquer all. So, before couples tie the knot, they should know what they’re getting into. The taboo against couples living together before marriage is decreasing, and more and more people are saying"I do" after they’ve spent months, or even years, living together.
As much as a person loves another, he or she never really knows what happens behind closed doors unless he or she is standing on the other side. While some people view living together before marriage as immoral, couples are actually expanding the boundaries of their relationship by moving in together. For example, the division of, household responsibilities can be a major issue for newlyweds. By living together, couples can solve imbalances in the distribution of those responsibilities before someone realizes he or she has married a lazy bum.
This may seem like a small point, but how many women—and men—are out there who never thought they would be the only ones cooking, washing dishes, vacuuming, hopping, scrubbing, disinfecting, cleaning laundry, dusting, etc. ?
One of the largest problems in marriages is the "m" word: money. If couples live together before marriage, they learn one another’s saving and spending styles. By baring expenses, people learn not only how each person controls the purse strings but how to discuss finance matters with each other. It’s important for couples to figure out budget priorities before they are married, and this is difficult to do unless a person has been sharing expenses with his or her partner. If couples don’t have their financial sues in order, they are bound to surface; causing trouble in the marriage.
It’s also difficult to know someone intimately without living with him or her. A special bond forms between people who share their living space, their personal longings, and their lives together. Some things you just don’t know until you’ve lived with someone.
While some people believe living together before marriage is inappropriate, like most everything else in this country, it is a choice that everyone should respect. Living together can be a positive experience that will later reinforce a marriage, but it can also be something that ends a relationship. But if a relationship is going to end, it’s better people discover the hard truth before they marry. Even though two people love each other and enjoy spending time together, the real question is, "Can you live together?" People might want to find out before they make the serious decision to marry. [br] According to the author, through living together____.
选项
A、a couple can reinforce their love
B、a couple can learn who is better at doing the housework
C、a couple can save some money for their marriage
D、a couple can know each other intimately
答案
D
解析
题目问:根据作者的观点,通过共同生活会怎样?文章最后一段“Living together can be a positiveexperience thal will later reinforce a marriage,but it can also be something that ends a relationship.”通过这句话可知,通过共同生活两个人会有更多的了解。所以,答案是D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4035838.html
相关试题推荐
Lovecan’tconquerall.So,beforecouplestietheknot,theyshouldknowwh
Lovecan’tconquerall.So,beforecouplestietheknot,theyshouldknowwh
Lovecan’tconquerall.So,beforecouplestietheknot,theyshouldknowwh
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’s
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’s
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethasshrunk.It’s
Whyshouldanyonewanttoread_____ofbooksbygreatauthorswhentherealpleas
Isupportyourdecision,butIshouldalsomakeitclearthatIamnotgoingtob
Thewealthofacountryshouldbemeasured____thehealthandhappinessofitspe
BeforehighschoolteacherKimberlyRughgotdowntobusinessatthestarto
随机试题
Parentsoftenfallintothetrapofofferingotherfoodinorderto______thechi
Fundingpublictransitisoneofthebiggestproblemsfacingcitiestoday.Ofte
定势对迁移的影响表现为{}和阻碍两种。
( )是我国幼儿教育中所特有的一条原则。A.独立自主性原则 B.发展适宜性原
关于工期索赔的说法,正确的是(?)。A.单一延误是可索赔延误 B.共
根据《关于建立国家基本药物制度的实施意见》,政府举办的基层医疗卫生机构应当A.按
慢性肾小球肾炎主要的发病机制是A.病毒直接感染 B.肾小球损害 C.细菌直接
B每一横行有两副图形的小圆在三角形的内部,一幅图形的小圆在三角形的外部,排除AC选项。而且小圆按逆时针在三角形的三条边旋转,排除D选项。因此选B选项。
2/3,3/5,5/8,9/13,() A2/3 B5/7 C16
男,57岁,拟诊为右三叉神经痛,对鉴别原发、继发三叉神经痛最有意义的检查结果是A
最新回复
(
0
)