首页
登录
职称英语
Thanks in no small part to Al Gore and his film producers, the American publ
Thanks in no small part to Al Gore and his film producers, the American publ
游客
2025-04-13
48
管理
问题
Thanks in no small part to Al Gore and his film producers, the American public is waking up to the seriousness of global warming. What is not so widely appreciated is that unless the US government acts urgently and decisively, this problem could very quickly get very much worse.
For reasons both economic and political coal is poised to be the fuel of choice in the coming decades as the US weans itself off foreign oil. Coal combustion generates half the US’s electricity and releases about 1.5 billion tons of carbon dioxide a year. If present trends continue, these figures will more than double by 2050, much to the detriment of the world’s climate. Without an alternative fuel, the only solution is to capture and store carbon dioxide from burning coal.
Overcoming the engineering obstacles in the way of large-scale sequestration of carbon dioxide will be hard enough, but the bigger challenge is one of political will. US companies as yet have no incentive to capture carbon emissions. While moves at state and congressional levels are pushing in the right direction, the ambiguity in the administration’s policy is counterproductive.
It is time for the US government to put a price on carbon emissions so utilities that invest in technologies to reduce carbon emissions will see their efforts rewarded: Such a move would not only reduce the risks associated with global warming, but also go a long way to restoring America’s green credentials. [br] What does the author suggest as a solution to the problem?
选项
A、The government should charge carbon emissions so as to encourage companies to adopt new technology.
B、The government should reward utilities that invest in technologies to reduce carbon emission.
C、The government should make long-time efforts to encourage people to plant more trees.
D、The government should pay for large-scale carbon emissions.
答案
B
解析
题目问:作为问题的解决方案,作者提出了什么建议?。通过阅读文章可知,作者提到,美国政府是应该对二氧化碳排量控制进行投资的时候了,并且,这种投资是会收到有效回报的。第三段第一句“It is timefor the US government to put a price on carbon emissions so utilities that invest in technologies to re-duce carbon emissions will see their efforts rewarded.”所以,答案是B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4035273.html
相关试题推荐
TheeventsofSept.11haveratchetedupsecurityatAmericanairportstot
TheeventsofSept.11haveratchetedupsecurityatAmericanairportstot
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
随机试题
Howtoevaluatetheperformanceofstudentsisstillaproblemthattroublesman
"Doyouregretpayingfiftydollarsforthedog?""No,Iwouldgladlypay______f
[originaltext]M:Excuseme.Iwonderifyoucouldhelpme.W:WhatcanIdofo
[originaltext]M:Excuseme,doyouhavechangeforaten-dollarnote?Ineedtop
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroug
关于子宫病理缩复环,不正确的是A.是先兆子宫破裂的征象 B.多发生于头盆不称时
根据《招标投标法实施条例》,投标保证金不得超过()。A:招标项目估算价的2%
90号道路石油沥青混合料拌和温度为()。A.140-160℃ B.130-15
B第一步,本题考查非整数数列中的分数数列。 第二步,分数数列考虑反约分,原数列化为,分子是公比为3的等比数列,下一项为243×3=729;分母是公差为2的等差
()标志着建立全国集中、统一的证券登记结算体制的组织构架已经基本形成。
最新回复
(
0
)