首页
登录
职称英语
By far the most common difficulty in study is simple failure to get down to
By far the most common difficulty in study is simple failure to get down to
游客
2025-04-12
38
管理
问题
By far the most common difficulty in study is simple failure to get down to regular concentrated work. This difficulty is much greater for those who do not work to a plan and have no regular routine of study. Many students muddle along,doing a bit of this subject or that,as the mood takes them,or letting their set work pile up until the last possible moment.
Few students work to a set timetable. They say that if they did construct a timetable for themselves they would not keep to it, or would have to alter it constantly,since they can never predict from one day to the next what their activities will be.
There are many who stay away from the self-regimentation of a weekly timetable,and dislike being tied down to a definite program of work. Many able students claim that they work in cycles. When they become interested in a topic they work on it intensively for three or four days at a time. On other days they avoid work completely. It has to be confessed that we do not fully understand the complexities of the motivation to work. Most people over 25 years of age have become conditioned to a work routine,and the majority of really productive workers set aside regular hours for the more important aspects or their work. The "tough-minded"school of workers is usually very contemptuous of the idea that good work can only be done spontaneously, under the influence of inspiration.
Those who believe that they need only work and study as the fit takes them have a mistaken belief either in their own talent or in the value of "freedom". Freedom from restraint and discipline leads to unhap-piness rather than to "self-expression"or "personality development"Our society insists on regular habits, time keeping and punctuality and whether we like it or not, if we mean to make our way in society we have to comply with its demands. [br] In Paragraph 4"as the fit takes them"means_____.
选项
A、when they have the energy
B、when they are in the mood
C、when they find conditions suitable
D、when they feel fit
答案
B
解析
题目问:在第四段的“as the fit takes them”是指什么?第四段第一句“Those who believe that theyneed only work and study as the fit takes them have a mistaken belief either in their own talent or in thevalue of freedom”.通过这句话可知,那些相信心情好时才能工作和学习的人,对于他们自己的才干和“自由”的价值都有错误的理解。在这里,as the fit takes them是指when they are in the mood。所以,答案是B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4034585.html
相关试题推荐
Byfarthemostcommondifficultyinstudyissimplefailuretogetdownto
Byfarthemostcommondifficultyinstudyissimplefailuretogetdownto
Byfarthemostcommondifficultyinstudyissimplefailuretogetdownto
受到这么多挫折和失败,他比以前聪明多了,这次任务他一定会完成得很好的。Bysomanyfrustrationsandfailures,heiss
Hewill______resigninviewofthecompletefailureoftheresearchproject.A、do
Thetiesthatbindustogetherincommonactivityareso______thattheycandisa
Everysuccessfulpersonhasonethingincommon.Ifyouaskedhowtheywere
Everysuccessfulpersonhasonethingincommon.Ifyouaskedhowtheywere
Everysuccessfulpersonhasonethingincommon.Ifyouaskedhowtheywere
Customhasnotbeencommonlyregardedasasubjectofanygreatmoment.The
随机试题
Itwasn’tsomuchhisappearanceIliked______hispersonality.A、butB、norC、li
Insomecountrieswhereracialprejudiceisacute,violencehassocometo
(1)PeopleintheUnitedStatesinthenineteenthcenturywerehauntedbythe
WhenredisX,greenisY.WhengreenisnotY,blueisZ.ButblueisneverZa
A. B. C.水排出增多 D. E.葡萄糖排出增多
8岁男孩,因呕吐伴手足搐搦2日住院。患者曾发生呕吐三次。住院时疲乏无力,尿少,口
物质性质、存在、制法和用途方面的知识属于()。A.化学事实性知识 B.化学
境内一家A基金管理公司,其经营证券投资基金管理业务已满4年,最近一年净资产为人民
一般说来,城镇登记失业率要小于城镇失业率。( )
下列药物中,孕妇禁用的是A.黄连 B.桂枝 C.商陆 D.冬葵子
最新回复
(
0
)