首页
登录
职称英语
The way people hold to the belief that a fun-filled, painfree life equals ha
The way people hold to the belief that a fun-filled, painfree life equals ha
游客
2025-04-12
33
管理
问题
The way people hold to the belief that a fun-filled, painfree life equals happiness actually reduces their chances of ever attaining real happiness. If fun and pleasure are equal to happiness then pain must be equal to unhappiness. But in fact, the opposite is true: more often than not things that lead to happiness involve some pain.
As a result, many people avoid the very attempts that are the sources of true happiness. They fear the pain inevitably brought by such things as marriage, raising children, professional achievement, religious commitment(承担的义务), self improvement. Ask a bachelor(单身汉)why he resists marriage even though he finds dating to be less and less satisfying. If he is honest, he will tell you that he is afraid of making a commitment. For commitment is in fact quite painful. The single life is filled with fun, adventure, excitement. Marriage has such moments, but they are not its most distinguishing features.
Couples with infant children are lucky to get a whole night’s sleep or a three day vacation. I don’t know any parent who would choose the word fun to describe raising children. But couple who decide not to have children never know the joys of watching a child grow up or of playing with a grandchild.
Understanding and accepting that true happiness has nothing to do with fun is one of the most liberating realizations. It liberates time: now we can devote more hours to activities that can genuinely increase our happiness. It liberates money: buying that new car or those fancy clothes that will do nothing to increase our happiness now seems pointless. And it liberates us from envy: we now understand that all those who are always having so much fun actually may not be happy at all. [br] What is the author trying to tell us?
选项
A、Happiness often goes hand in hand with pain.
B、One must know how to attain happiness.
C、It is important to make commitments.
D、It is pain that leads to happiness.
答案
A
解析
作者的意图出现在第一段第3行。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4034349.html
相关试题推荐
Somecultureshavecustomsthat______theclothingfashionsofpeopleincertain
Censorshipawordthatseemstobe______quitecontroversyovercertainpeople,m
Organizationalculturecanbedefinedasasystemofsharedbeliefsandvaluest
Onebillionpeopleintheworldareshortofwater.Howcanthisproblembe
Onebillionpeopleintheworldareshortofwater.Howcanthisproblembe
Onebillionpeopleintheworldareshortofwater.Howcanthisproblembe
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.
随机试题
[originaltext]W:Goodafternoon.MelroseApartments.MayIhelpyou?M:Yes,I’
TheUniversityofSouthernCaliforniahasthelargestnumberofinternationalst
青春期性发育迟缓的可能原因是缺乏( )。A.钙 B.维生素A C.锌 D
关于非货币性资产交换,以下说法不正确的有( )。 Ⅰ应收账款属于非货币性资产
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
我国现行的法定药品质量标准是A:《中国药典》和CFDA颁布的药品标准 B:《中
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成? A.如上图所示 B.如
2020年11月份,社会消费品零售总额39514亿元,同比增长5.0%,增速同比
证券公司债券的发行人可聘请()担任债权代理人。A:信托投资公司 B:基金管理公
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)