首页
登录
职称英语
I recall how annoying it was years ago when smoking everywhere was legal in
I recall how annoying it was years ago when smoking everywhere was legal in
游客
2025-04-09
45
管理
问题
I recall how annoying it was years ago when smoking everywhere was legal in California. Many complained about the restrictions when they arrived, but I didn’t, because I seriously hated watching shoppers smoking through the tomatoes and lettuce in the vegetable section of the store.
People forget how sickening that used to be, especially with the butts all over the grocery store floor. Tossing a burning smoke on the ground, stomping it with your foot, and leaving it to be swept up by somebody else later was somehow OK.
But laws were passed, and you could finally shop without having to buy broccoli while gagging on a nearby Winston.
Grocery stores are now filled with drips talking on cell phones about their sisters. I believe these obnoxious chatterers are all rebellious smokers getting back at us. This is worse than smoking! How did these phones come to dominate our lives like this, and does anyone even try to Resist?
Cell phones now rule the world’s collective unconscious in untold ways. What astonishes me about all this is the sociology that has crept up on us. Why do we have this incessant need to chat on cell phones all day long? Test out this thesis. Make a note of a friend who calls you from both a cell phone and a land-line at different times. Time the calls and note the content. The cell phone calls will always be longer and more inane— without exceptions! [br] According to the 4th paragraph, which of the following statements is TRUE?
选项
A、People like to talk in grocery stores endlessly about their sisters and family matters.
B、The obnoxious users of cell phone in public places remind us of the smokers in grocery stores years ago.
C、Smokers were angry when laws were passed to forbid smoking in groceries, and they now talked loudly in the shops on cell phone to rebel and revenge.
D、People who now talk incessantly on cell phone in grocery stores are those who liked to smoke there before.
答案
B
解析
本题应选B。依据文章第四段的大意,本题B项最确切,意思是说现在到处都是用手机闲聊的人,该情景很像以往的吸烟者所带来的困扰。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4033089.html
相关试题推荐
WiththeUSeconomyslowingdown,layoffsareeverywhere.Noindustryisspa
WiththeUSeconomyslowingdown,layoffsareeverywhere.Noindustryisspa
WiththeUSeconomyslowingdown,layoffsareeverywhere.Noindustryisspa
Therewassnoweverywhere,sothattheshapeofthingswasdifficultto______.(四
Manybuildingsheredonotallowsmoking;somewillpermitsmokingonlyin______
Therewassnoweverywhere,sothattheshapeofthingswasdifficultto______.A、
Rumorsareeverywhere,spreadingfear,damagingreputations,andturningcalmsi
Davidoftensitsinasmallbar,drinkingandsmokingconsiderablymore______.A、
Theschoolauthority______againststudents’smokingbothintheclassroomsand
Itdidn’tseemtohave______toherthatonceshewasaddictedtodrugsmoking,
随机试题
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildinacritic
LookattheterriblesituationIamin!IfonlyI______youradvice.A、hadfollowe
Ironically,intheUnitedStates,acountryofimmigrants,prejudiceanddi
对胰岛功能完全丧失的糖尿病患者,仍有降血糖作用的药物是( )。A.优降糖 B
患者男性,50岁。因高血压3年,血压控制不好,来医院就诊,护士给其进行健康教育时
根据上述资料可以推出的是:A.2020年7月表格所列的各类限额以上单位商品中
在制订服务计划阶段,定义目标是指()。A.解释目标的词义 B.已经解释清楚的
关于非典型增生的描述,的是 A.属癌前病变 B.增生的细胞大小形
最重要、最良性的学习动机是()。 A.学习兴趣和教师的期待B.学习兴趣和远
下列关于企业发行分离交易的可转换公司债券(认股权符合有关权益工具定义)会计处理的
最新回复
(
0
)