首页
登录
职称英语
The case for college has been accepted without question for more than a gene
The case for college has been accepted without question for more than a gene
游客
2025-04-08
68
管理
问题
The case for college has been accepted without question for more than a generation. All high school graduates ought to go, says conventional wisdom and statistical evidence, because college will help them earn more money, become "better" people, and learn to be more responsible citizens than those who don’t go.
But college has never been able to work its magic for everyone. And now that close to half our high school graduates are attending, those who don’t fit the pattern are becoming more numerous, and more obvious. College graduates are selling shoes and driving taxis; college students interfere with each other’s experiments and write false letters of recommendation in the intense competition for admission to graduate school. Others find no stimulation in their studies, and drop out — often encouraged by college administrators.
Some observers say the fault is with the young people themselves — they are spoiled and they are expecting too much. But that is a condemnation of the students as a whole, and does not explain all campus unhappiness. Others blame the state of the world, and they are partly right. We’ve been told that young people have to go to college because our economy cannot absorb an army of untrained 18-year-olds. But disappointed graduates are learning that it can no longer absorb an army of trained 22-year-olds, either.
Some adventuresome educators and campus watchers have openly begun to suggest that college may not be the best, the proper, the only place for every young person after the completion of high school. We may have been looking at all those surveys and statistics upside down, it seems, and through the rosy glow of our own remembered college experiences. Perhaps college does not make people intelligent, ambitious, happy, liberal, or quick to learn things — maybe it’s just the other way around, and intelligent, ambitious, happy, liberal, quick-learning people are only the ones who have been attracted to college in the first place. And perhaps all those successful college graduates would have been successful whether they had gone to college or not. This is heresy(异端邪说)to those of us who have been brought up to believe that if little schooling is good, more has to be much better. But contrary evidence is beginning to mount up. [br] According to the passage the problems of college education partly arise from the fact that ______.
选项
A、society cannot provide enough jobs for properly trained college graduates
B、high school graduates do not fit the pattern of college education
C、too many students have to earn their own living
D、college administrators encourage students to drop out
答案
A
解析
事实细节题。信息定位在第三段,段中作者论述大学教育失败的原因,涉及个人和社会两个方面。选项A的内容与原文“We have been told that young people…But disappointed graduates arelearning that…”中的信息对应。故答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4032394.html
相关试题推荐
Itisnotaquestionofhowmuchamanknows,butwhatusehe______whathekno
Withoutdoubt,theinternationalrelationsappearattimesbewildering.Stude
Whichofthefollowingquestionsdoesthepassageseektoanswer?A、Whyisdistan
Don’tcallhimjustacollegeprofessor.Internetentrepreneur,TVpersonalit
Don’tcallhimjustacollegeprofessor.Internetentrepreneur,TVpersonalit
Don’tcallhimjustacollegeprofessor.Internetentrepreneur,TVpersonalit
Itismostinappropriate______inthecollegeVIPlounge.A、foranystudentsto
Thegirl_______whenshecouldn’tansweredthequestioninthepresenceofall
The______ofsuchI.Q.testsfullofquestionsonAmericanculturewasnotque
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritical
随机试题
[img]2014m3s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0071_20136[/img][br]Whatcanbeinferredab
Foralongtimeinthatvastregion,thislawwasinabeyance.A、activeuseB、dou
ItcanbeinferredthattheLosAngelesmoviestudioislacking______.[br]The
Hebroughtoffthefirstprizeinthespeechcontest.Withoutyourhelp,he____
27岁初产妇,妊娠38周,规律宫缩6小时,枕右前位,估计胎儿体重2800g,胎心
下列各句中,加点成语使用恰当的一项是()。A. B. C. D.
单工信道适应领域是()。A电视 B广播 C对讲机 D移动电话
共用题干 方元公司经过十几年的发展,通过不断创新营销模式,成为目前国内最成功的
符合《巴塞尔新资本协议》要求的客户信用评级必须具有的功能不包括( )。A.能够
不属于《基坑工程检查评分表》中保证项目的是()。A.施工方案 B.安全防护
最新回复
(
0
)