首页
登录
职称英语
Large, multinational corporations may be the companies whose ups and downs s
Large, multinational corporations may be the companies whose ups and downs s
游客
2025-04-05
39
管理
问题
Large, multinational corporations may be the companies whose ups and downs seize headlines. But to a far greater extent than most Americans realize, the economy’s vitality depends on the fortunes of tiny shops and restaurants, neighborhood services and factories. Small businesses, defined as those with fewer than 100 workers, now employ nearly 60 percent of the work force and are expected to generate half of all new jobs between now and the year 2000. Some 1. 2 million small firms have opened their doors over the past six years of economic growth, and 1989 will see an additional 200,000 entrepreneurs striking off on their own.
Too many of these pioneers, however, will blaze ahead unprepared. Idealists will overestimate the clamor for their products or fail to factor in the competition. Nearly everyone will underestimate, often fatally, the capital that success requires. Midcareer executives, forced by a takeover or a restructuring to quit the corporation and find another way to support themselves, may savor the idea of being their own boss but may forget that entrepreneurs must also, at least for a while, be bookkeeper and receptionist, too. According to Small Business Administration data, 24 of every 100 businesses starting out today are likely to have disappeared in two years, and 27 more will have shut their doors four years from now. By 1995, more than 60 of those 100 start-ups will have folded. A new study of 3,000 small businesses, sponsored by American Express and the National Federation of Independent Business, suggests slightly better odds: Three years after start-up, 77 percent of the companies surveyed were still alive. Most credited their success in large part to having picked a business they already were comfortable in. Eighty percent had worked with the same product or service in their last jobs.
Thinking through an enterprise before the launch is obviously critical. But many entrepreneurs forget that a firm’s health in its infancy may be little indication of how well it will age. You must tenderly monitor its pulse. In their zeal to expand, small business owners often ignore early warning signs of a stagnant market or of decaying profitability. They hopefully pour more and more money into the enterprise, preferring not to acknowledge eroding profit margins that mean the market for their ingenious service or product has evaporated, or that they must cut the payroll or vacate their lavish offices. Only when the financial well runs dry do they see the seriousness of the illness, and by then the patient is usually too far gone to save.
Frequent checks of your firm’s vital signs will also guide you to a sensible rate of growth. To snatch opportunity, you must spot the signals that it is time to conquer new markets, add products or perhaps franchise your hot idea. [br] Which of the following statements about small business is NOT true?
选项
A、It helps effectively to fight unemployment.
B、The earlier it starts, the sooner it collapses.
C、There’s a good omen for small business according to a survey.
D、Some small business owners are blind to early premonition of failure.
答案
B
解析
本题可用排除法解答。A项的依据句是第一段原文“employ nearly 60 percent…and the year 2000.”C项的依据句是第二段结尾“Three years...their last jobs.”D项的依据句是第三段第二句“But many entrepreneurs...it will age.”据此,只有B项所述是错误的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4027192.html
相关试题推荐
Large,multinationalcorporationsmaybethecompanieswhoseupsanddownss
Large,multinationalcorporationsmaybethecompanieswhoseupsanddownss
Althoughthetwocompaniestalkedabouthowlittle______thereisbetweenthem,
Americancompaniesareevolvingfrommass-productionmanufacturingto______ente
Whilebigcorporations______globalbusinessnews,smallcompaniesarechargingi
JimClark,55,isthefirstpersonevertostartthreecompaniesthateachg
JimClark,55,isthefirstpersonevertostartthreecompaniesthateachg
JimClark,55,isthefirstpersonevertostartthreecompaniesthateachg
Somecompanieshaveintroducedflexibleworkingtimewithlessemphasisonpress
Wesimplycan’tcompetewithothercompanies______weimproveourenginedesigna
随机试题
Atfirst,PetersonfeelsthatEnglishlearningisveryboring.Atfirst,Peterso
What’sthepercentofteenagerswhohadjobsin2000?[originaltext]Anewre
Asalways,IampleasedtobehereattheNationalPressClubformy【L1】____
WhatdoNationalSemiconductor,MaxwellHouseCoffee,Deloitte&Touche,and
关于空间电荷抵偿器的作用,正确的是A.随管电流的变化,稳定管电压 B.随管电压
党的十八届三中全会指出,要使市场在资源配置中起决定性作用,主要通过下列哪种手段来
A.失笑散 B.银甲丸 C.血府逐瘀汤 D.桂枝茯苓丸 E.膈下逐瘀汤治
肾功能正常时,血清葡萄糖超过多少时出现尿糖A.5.6~6.7mmol/LB.6.
引起尿毒症贫血最重要的原因是A.失血过多 B.肾产生红细胞生成素减少 C.毒
简述教师的劳动特点有哪些。
最新回复
(
0
)