首页
登录
职称英语
The Galapagos Islands are in the Pacific Ocean, off the western coast of Sou
The Galapagos Islands are in the Pacific Ocean, off the western coast of Sou
游客
2025-04-03
26
管理
问题
The Galapagos Islands are in the Pacific Ocean, off the western coast of South America. They are a rocky, lonely spot, but they are also one of the most unusual places in the world. One reason is that they are the home of some of the last giant tortoises left on earth.
Weighing hundreds of pounds, these tortoises, or land turtles, wander slowly around the rocks and sand of the islands. Strangely, each of these islands has its own particular kinds of tortoises. There are seven different kinds of tortoises on the eight islands, each kind being slightly different from the other.
Hundreds of years ago, thousands of tortoises wandered around these islands. However, all that changed when people started landing there. When people first arrived in 1535, their ships had no refrigerators. This meant that fresh food was always a problem for the sailors on board. The giant tortoises provided a solution to this problem.
Ships would anchor off the islands, and crews would row ashore and seize as many tortoises as they could. Once the animals were aboard the ship, the sailors would roll the tortoises onto their backs. The tortoises were completely helpless once on their backs, so they could only lie there until used for soups and stews. Almost 100, 000 tortoises were carried off in this way.
The tortoises faced other problems, too. Soon after the first ships, settlers arrived bringing pigs, goats, donkeys, dogs and cats. All of these animals ruined life for the tortoises. Donkey and goats ate all the plants that the tortoises usually fed on, while the pigs. Dogs and cats consumed thousands of baby tortoises each year. Within a few years, it was hard to find any tortoise eggs-or even any baby tortoises.
By the early 1900s, people began to worry that the last of the tortoises would soon die out. No one, however, seemed to care enough to do anything about the problem. More and more tortoises disappeared, even though sailors no longer needed them for food. For another fifty years, this situation continued. Finally, in the 1950s, scientist decided that something must be done.
The first part of their plan was to get rid of as many cats, dogs and other animals as they could. Next, they tried to make sure that more baby tortoises would be born. To do this, they started looking for wild tortoise eggs. They gathered the eggs and put them in safe containers. When the eggs hatched, the scientists raised the tortoises in special pens. Both the eggs and tortoises were numbered so that the scientists knew exactly which kinds of tortoises they had—and which island they came from. Once the tortoises were old enough and big enough to take care of themselves, the scientists took them back to their islands and set them loose. This slow, hard work continues today, and, thanks to it, the number of tortoises is now increasing every year. Perhaps these wonderful animals will not disappear after all. [br] What happened right after the tortoise eggs hatched?
选项
A、The scientists took the tortoises back to their islands.
B、The scientists raised the tortoises in special pens.
C、The scientists got rid of cats, dogs, and other animals.
D、The scientists encouraged the villagers to help.
答案
B
解析
细节题。文章最后一段明确指出when the eggs hatched,the scientists raised thetortoises in special pens(蛋孵化后,科学家们在特殊的试管里面抚养这些海龟),由此得知B选项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4024823.html
相关试题推荐
Westernscholarsgenerallyrecognizetwomainkindsofriddle:thedescriptiveri
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
IntheHanDynasty,theroyalgovernmentsentspecialenvoystothewesterncoun
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
ThatPacificislandattractsshoalsoftouristswithitsrich______offolkarts.
随机试题
[originaltext]WestPointisafour-yearschoolinNewYorkStatethateducat
Thoseproblemsrequiringimmediatesolutionswillbegiven______atthemeeting
在错畸形的检查诊断中,下列哪项不符合A.要检查上下中切牙间的中线关系 B.对牙
患者,女,45岁,气促,水肿,肝肿大,颈静脉曲张,吸气时颈静脉搏动不明显,X线见
下列不属于构筑物的是( )。A.水井 B.地下室 C.道路 D.隧道
注射剂的检查项目不包括A.细菌内毒素检查 B.异常毒性检查 C.可见异物检查
PDCA循环将工作过程分成的四个阶段是()。A.决策阶段、执行阶段、检查阶段、处
某公司从一家跨国公司购进一套生产无油方便面的技术设备,因自身技术力量薄弱,无法进
某公司某部门的上月有关数据为:营业收入10万元,已销产品变动成本5万元,变动费
会计核算的四项基本前提,具有相互依存、相互补充的关系,下列表述正确的有()。A:
最新回复
(
0
)