首页
登录
职称英语
Most graduate programs in American universities produce a product for which
Most graduate programs in American universities produce a product for which
游客
2025-04-03
27
管理
问题
Most graduate programs in American universities produce a product for which there is no market(candidates for teaching positions that do not exist)and develop skills for which there is diminishing demand(research in subfields within subfields and publication in journals read by no one other than a few like-minded colleagues), all at a rapidly rising cost.
Widespread hiring freezes and layoffs have brought these problems into sharp relief now. But our graduate system has been in crisis for decades, and the seeds of this crisis go as far back as the formation of modern universities. Kant, in his 1798 work "The Conflict of the Faculties," wrote that universities should "handle the entire content of learning by mass production, so to speak, by a division of labor, so that for every branch of the sciences there would be a public teacher or professor appointed as its trustee. "
Unfortunately this mass-production university model has led to separation where there ought to be collaboration and to ever-increasing specialization. In my own department, for example, we have 10 faculty members, working in eight subfields, with little overlap. And as departments fragment, research and publication become more and more about less and less .
The emphasis on narrow scholarship also encourages an educational system that has become a process of cloning. Faculty members cultivate those students whose futures they envision as identical to their own pasts, even though their tenures will stand in the way of these students having futures as full professors.
The dirty secret of higher education is that without underpaid graduate students to help in laboratories and with teaching, universities couldn’t conduct research or even instruct their growing undergraduate populations. That’s one of the main reasons we still encourage people to enroll in doctoral programs. It is simply cheaper to provide graduate students with modest stipends and teaching assistants with as little as $ 5, 000 a course—with no benefits—than it is to hire full-time professors.
The other obstacle to change is that colleges and universities are self-regulating or, in academic terms, governed by peer review. While trustees and administrations theoretically have some oversight responsibility, in practice, departments operate independently. To complicate matters further, once a faculty member has been granted tenure he is functionally autonomous. Many academics who cry out for the regulation of financial markets vehemently oppose it in their own departments. [br] According to Paragraph 1, it seems to be NOT worthwhile to attend an American graduate program at a high cost if one wants to______.
选项
A、pursue a teaching career
B、do business in the future
C、become a prolific writer
D、engage in administrative work
答案
A
解析
本题是细节题。根据关键词graduate program可找到第一段的对应句“Mostgraduate programs in American universities produce a product for which there is no market(candidates for teaching positions that do not exist)…”,由此可知A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4024058.html
相关试题推荐
Adolescentsaretakinglongertobecomefullyproductivemembersofsociety,
Adolescentsaretakinglongertobecomefullyproductivemembersofsociety,
Adolescentsaretakinglongertobecomefullyproductivemembersofsociety,
Adolescentsaretakinglongertobecomefullyproductivemembersofsociety,
Adolescentsaretakinglongertobecomefullyproductivemembersofsociety,
Adolescentsaretakinglongertobecomefullyproductivemembersofsociety,
MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceaproductforwhich
MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceaproductforwhich
MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceaproductforwhich
MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceaproductforwhich
随机试题
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext](Woman)Haveyoum
Chaplinwasnotjustagenius;hewasamongthemost______figuresinfilmhisto
Whyshouldanyonebuythelatestvolumeintheever-expandingDictionaryofN
AmericanMoviesAmericanMovies【T1】______oftheUnitedStates.Manymov
一项调查结果显示,许多大学生每日阅读时间不足1小时,而上网时间却超过了4小时。Accordingtoasurvey,manycollegestude
审稿的“把关”作用主要体现在()。A.决定稿件的取舍 B.选择适当的作者
A. B. C. D.
肺结核咯血患者宜取患侧卧位是为了A:放松身心 B:减轻胸痛 C:有利引流
甲公司投资建设五星级宾馆,其土地使用权性质为划拨商业用地。在宾馆建成运营初期,甲
竖向抗压承载桩中,打入式预制方桩、打入式沉管灌注桩、静压式预制方桩的含筋率大小顺
最新回复
(
0
)