首页
登录
职称英语
For the purpose of making weather maps, information will be sent to______. [br]
For the purpose of making weather maps, information will be sent to______. [br]
游客
2025-03-27
32
管理
问题
For the purpose of making weather maps, information will be sent to______. [br]
Weather stations report daily atmospheric conditions to Washington for the making of weather maps. About a hundred years after the invention of the barometer, Benjamin Franklin first noted that certain storms had a rotary motion and that in the eastern portion of the United States they traveled in a northeaster direction. This observation and the invention of the barometer led to the establishment of our Weather Bureau. In order to prepare the necessary maps, the weatherman must have accurate information from all parts of the country. At eight o’clock every morning the telegraph companies permit the use of their wires by nearly 3,500 weather observers scattered all over this country, Canada, and the West Indies to send messages to Washington. These reports give the barometer readings, temperatures, wind directions and speed, sky conditions, and the amount of rain or snow. They are then charted on the weather maps and, within two hours after the information has been received at Washington, maps are being sent to about sixteen hundred distributing points by radio, telegraph, telephone, and mail. The forecasts reach nearly ninety thousand addresses daily by mail, the greater part being delivered early in the day and none later, as a rule, than 6 p.m. of the date of issue. They are available to more than 5,500,000 telephone subscribers within an hour of the time of issue.
选项
答案
weather observers
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4015214.html
相关试题推荐
TheMITSloanSchoolofManagementstronglybelievesthatitspurposeisto
TheMITSloanSchoolofManagementstronglybelievesthatitspurposeisto
TheMITSloanSchoolofManagementstronglybelievesthatitspurposeisto
TheMITSloanSchoolofManagementstronglybelievesthatitspurposeisto
TheMITSloanSchoolofManagementstronglybelievesthatitspurposeisto
Forthepurposeofmakingweathermaps,informationwillbesentto______.[br]
Forthepurposeofmakingweathermaps,informationwillbesentto______.[br]
Forthepurposeofmakingweathermaps,informationwillbesentto______.[br]
Tokeepyoursensitiveinformationsafe,yourjobistocreateapasswordthati
Tokeepyoursensitiveinformationsafe,yourjobistocreateapasswordthati
随机试题
PassageTwoHecouldhaveachievedmorewithhisgenius.由题干关键词定位到第一段,“mostaccomp
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]Atyournextmeeting,waitforapauseinconversationandtry
下列关于经纪人在媒体公关中应注意的具体要点说法正确的是()。A.站在媒体的角度来
隧道围岩分级一般采用两步分级的综合评判方法,其初步分级考虑的基本因素是()。A
男孩,1.5岁。已发热,咳嗽1周,近三天气促喘息加重,查体:面色苍白,烦躁,双肺
-3,-16,-27,0,125,432,()A.345 B.54
(2019年5月)()是进行培训的物质基础。A.培训预算 B.培训经费
金融债券存续期间,发行人应于每年4月30日前披露债券跟踪信用评级报告。()
基站测试包含()部分。A.基站基带部分测试 B.基站接通率测试 C.基站本
最新回复
(
0
)