首页
登录
职称英语
Unclean air is believed to______(2 words) nearly one third of the years of healt
Unclean air is believed to______(2 words) nearly one third of the years of healt
游客
2025-03-26
46
管理
问题
Unclean air is believed to______(2 words) nearly one third of the years of healthy life.... [br]
Scientists say that air pollution causes more harm to the lungs, heart and brain than was estimated. Air pollution has become a major contributor to stroke for the first time. Unclean air is believed to account for nearly one third of the years of healthy life lost to the condition worldwide.
In a survey of global risk factors for strokes, air pollution in the form of PM2.5 ranked seventh in terms of its impact on healthy lifespan, while household air pollution from burning solid fuels ranked eighth. About 15 million people a year suffer from a stroke worldwide. Nearly six million die, and five million are left with permanent disabilities, such as loss of sight and speech.
The most important contributors to stroke worldwide included high blood pressure, a diet low in fruit, obesity, a high salt diet, smoking, and not eating enough vegetables. Nearly three quarters of the global burden of stroke was linked to lifestyle choices, such as smoking, bad diet and inactivity, suggesting that people can do a lot to reduce their risk of stroke. There is increasing evidence that air pollution has severe adverse toxic effects in multiple parts of the body from conception to old age.
As one of the main sources of air pollution is car emissions, staying away from the streets, especially at rush hour, or avoiding busy roads, can help reduce exposure to air pollution. On days when air pollution is high, people should stay indoors as much as possible.
选项
答案
sight and speech
解析
文中说:. . . and five million are left with permanent disabilities,such as loss of sight and speech. 有五百万人永远残疾,如失去听力和说话的能力。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4013737.html
相关试题推荐
Thisretiredscientisttakesonleadershiproleswithnearlyeveryorganization
Today,therearenearlyasmanyeducationalopportunitiesinthe______industrya
Thereisnearlyonemilliondollarsthatthissuspectcouldnotaccountfor.A、co
Hairloss,orgettingbald,isquitecommon.Nearlytwooutofeverythreem
Hairloss,orgettingbald,isquitecommon.Nearlytwooutofeverythreem
Hairloss,orgettingbald,isquitecommon.Nearlytwooutofeverythreem
Hairloss,orgettingbald,isquitecommon.Nearlytwooutofeverythreem
Hairloss,orgettingbald,isquitecommon.Nearlytwooutofeverythreem
Hairloss,orgettingbald,isquitecommon.Nearlytwooutofeverythreem
Uncleanairisbelievedto______(2words)nearlyonethirdoftheyearsofhealt
随机试题
Youwillhearfivedifferentbusinesspeopletalkingaboutpartnerships,onefor
ThefirstcopyrightlawintheUnitedStateswaspassedbyCongressin1790.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionentitledThe
JavaApplet脚本语言的执行必须依赖()的支持。A.Web服务器 B.
一般心肺复苏的正确步骤是( )。A.通畅气道,建立呼吸,循环支持,药物治疗
关于肝病患者用药下列叙述正确的是A.肝硬化腹水患者使用利尿药应先使用呋塞米,再用
保险监管有广义和狭义之别,广义监管的层次包括( )。A.政府监管 B.立法监
在我国,人们经常提到有关财政的“两个比重”是指()。A.全国财政收入占社会总产值
当取源部件设置在管道的下半部与管道水平中心线成0~45°夹角范围内时,其测量的参
单位工程竣工成本分析的内容包括( )。 A.专项成本分析 B.竣工成本分
最新回复
(
0
)