首页
登录
职称英语
[originaltext] At high school, students may begin to question the importance
[originaltext] At high school, students may begin to question the importance
游客
2025-03-26
47
管理
问题
At high school, students may begin to question the importance of a college education. The answer is that attending college provides graduates with opportunities that are not as widespread to those with a high school diploma.
For many high school students, being able to immediately get an income after graduation is an appealing idea. They may also be discouraged from attending university by the rising cost of tuition rather than by poor academic performance. While a higher education may be one of the largest expenses you will ever face, its importance has become quite clear in terms of earning potential within today’s economy.
The most important word to describe a college education is opportunity. As opposed to generations of the past, high school graduates today are unable to obtain the high-paying jobs that were once available. The United States has become a knowledge-based economy. A college education serves as the gateway to better options and opportunity.
There are additional reasons. At college, students have the opportunity to read books and listen to the lectures of top experts in their fields. This encourages students to think, ask questions, and explore new ideas, which provides college graduates with an edge in the job market over those who have not experienced a higher education.
The importance of a college education is also linked to the opportunity to gain valuable resources. The more connections you collect at college, the more options you will have when you begin your job search. Once you have started your career, a college degree often means greater promotion opportunity.
Q13: Why are some high school students reluctant to go to college?
Q14: Which of the following does not result from a college education?
Q15: What is this passage concerned with?
选项
A、The importance of a college education.
B、The future of colleges or universities.
C、Accessibility of higher education.
D、Challenges facing college students.
答案
A
解析
“本文的主题是什么?”全文在谈论上大学的种种好处,包括求职方便、工资提高、机遇增加、交往扩大和容易晋升。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4013651.html
相关试题推荐
Initialvoyagesintospaceintroducedquestionsscientistshadneverbefore
Initialvoyagesintospaceintroducedquestionsscientistshadneverbefore
Initialvoyagesintospaceintroducedquestionsscientistshadneverbefore
Initialvoyagesintospaceintroducedquestionsscientistshadneverbefore
Directions:Thereare10questionsinthispartofthetest.Readthepassag
Directions:Thereare10questionsinthispartofthetest.Readthepassag
Directions:Thereare10questionsinthispartofthetest.Readthepassag
Directions:Thereare10questionsinthispartofthetest.Readthepassag
[originaltext]Physicalactivitymayhelpstudentsdobetterintheirclasse
[originaltext]Whydobridesneedsomethingold,new,borrowedandblue?Thi
随机试题
Weight(体重)isoneofthetaboosubjects.InAmerica,itisOK,orevengood,
Arabiclanguageisoneoftheworld’smostwidelyusedlanguages.Itisthe
Accordingtoofficialstatistics,retailsalesinChinarose10%and12.2%int
SurfingtheInternetduringclassdoesn’tjuststealfocusfromtheeducato
ConversationalSkills1.Skilltoaskquestionsa)B
关于根据竞争者的情况定位,下列说法正确的是( )。A.产品本身的属性以及由此而
物料提升机应安装上行程限位并灵敏可靠,安全越程不应小于()。A.0.5m B
A. B. C. D.
关于HTML文档,下面哪个说法是正确的?()A.HTML文档要用专门的网页制
乙公司出售所拥有的无形资产一项,取得收入400万元,增值税税率(以考试提供的为
最新回复
(
0
)