首页
登录
职称英语
You are to write in no less than 120 words about the title "Can Internet Tak
You are to write in no less than 120 words about the title "Can Internet Tak
游客
2025-03-25
48
管理
问题
You are to write in no less than 120 words about the title "Can Internet Take the Place of Paper Medial". You should base your composition on the outline given in Chinese below:
现在上网阅读的人越来越多,热门可以更快地从网上读到新闻、找到他们所需要的信息或下载文学作品。
1. 你认为网络是否能最终代替书刊报纸?
2. 举例说明你的理由。
3. 结论。
选项
答案
Can Internet Take the Place of Paper Media?
There is a trend that more and more people incline to surfing the Internet. They, in a relatively faster way, search update news, seek information they need, or download literary works such as love stories and science fictions. However, it is impossible for Internet to take the place of paper media.
Internet reading is indeed faster and easier, bringing the effects of not only entertaining but transience. As to the academic study, it can provide one-sided and superficial explanations or analysis instead of a comprehensive knowledge system. As to the information, you cannot cast your full trust on Internet because it can be anonymous and without any censorship. Many college graduates, who preferred to the method of Internet reading, have to hurry to make up for further knowledge in some field. This is just the result of "reading malnutrition" caused by only reading on Internet.
Therefore, it is undeniable that Internet plays a more and more important role in the modern society, whether in the daily life or study, but there is no way for it to replace the traditional paper books. And we have to emphasize more on the paper media to keep a balanced way of reading, then the function of both methods can be played to the full extent.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4012609.html
相关试题推荐
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
Woman:IthinktheInternetismoreofadistractionthanabenefittostudents.
ManydoubtiftheInternet,television,advancedcommunicationsorinstantfood
Internetshoppingisanewwayofshopping.Nowadays,youcanshopforjust
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books
随机试题
SoIlendher$20tobuyacamera.Soshe______$20frommetobuyacamera.
通常我们食用的“一袋牛奶”约为250ml。( )
A.左室充盈障碍 B.左室后负荷突然增加 C.左室舒张期过短 D.左室排血
关于全球投资业绩标准(GIPS),以下表术正确的是( )。A.投资管理机构必须
《期货交易管理条例》规定,( )对期货市场实行集中统一的监督管理。A.国务院期
患者男,70岁。高血压10年。今在服用降压药物后出现头晕、恶心、乏力。查体:血压
可以接受建设申请并核发建设工程规划许可证的镇是指()。A.国务院城乡规划主
收盘价格涨跌幅偏离值的计算公式为()。A:单只股票涨跌幅-中小企业板块指数涨跌幅
下列作者、作品、朝代对应正确的一项是()。 A.诸葛亮-《诫子书》-汉B
共用题干 随着房地产的升温,从事房地产工作的队伍也更加庞大。北京地区就有200
最新回复
(
0
)