首页
登录
职称英语
One-room schools are part of the heritage of the United States, and the ment
One-room schools are part of the heritage of the United States, and the ment
游客
2025-03-24
49
管理
问题
One-room schools are part of the heritage of the United States, and the mention of them makes people feel a vague long for the way things were. One-room schools are an endangered species, however. For more than a hundred years, one-room schools have been systematically shut down and their students sent away to centralized schools. As recently as 1930 there were 149,000 one-room schools in the United States. By 1970 there were 1,800. Today, of nearly 800 remaining one-room schools. More than 350 are in Nebraska. The rest are scattered through a few other states that have on their road maps wide-open spaces between towns.
Now that there are hardly any left, educators are beginning to think that maybe there is something yet to be learned from one-room schools, something that served the pioneers that might serve as well today. Progressive educators have come up with progressive-sounding names like "peer-group teaching" and "multi-age grouping" for educational procedures that occur naturally in the one-room schools. In a one-room school the children teach each other because the teacher is busy part of the time teaching someone else. A fourth grader can work at a fifth-grade level in math and a third-grade level in English without the stigma associated with being left back or the pressures of being skipped ahead. A youngster with a learning disability can find his or her own level without being separated from the other pupils. In larger urban and suburban schools today, this is called "main streaming". A few hours in a small school that has only one classroom and it becomes clear why so many parents feel that one of the advantages of living in Nebraska is that their children have to go to a one-room school. [br] It can be learned from paragraph 2 that many parents in Nebraska______.
选项
A、don’t like centralized schools
B、come from other states
C、received education in one-room schools
D、prefer rural life
答案
A
解析
细节题。题干关键词parents和Nebraska.可以定位到文章第2段的最后一句,“在一所小小的一间房学校逗留了几个小时,我便清楚了为什么如此多的家长觉得住在内布拉斯加的好处之一就是:他们的孩子必须去一间房学校读书”,由此可见家长们喜欢一间房学校。由此可知父母不喜欢另外一种模式即centralized school,所以A为正确答案,其它选项在文中未提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4011187.html
相关试题推荐
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
Ihadthepleasureof______withyourhusbandinthestateswhenhewaslecturi
One-roomschoolsarepartoftheheritageoftheUnitedStates,andthement
Ihadthepleasureof______withyourhusbandinthestateswhenhewaslecturing
Insomeways,theUnitedStateshasmadespectacularprogress.Firesnolong
随机试题
Losingweightiseasierwhenthereismoneyontheline,U.S.researcherss
BecauseofIsraeli______onHamasleaders,othercabinetmemberswereswornin
.Whichdoyouprefer,gettinganemailoratextmessage?.Doyoulikeshoppin
WhenthesunisupinAmsterdam,thelargestcityintheNetherlandssitsq
[originaltext]M:Iamsohungry.Wherearewegoingtoeat?Thenearestrestaur
风机电气控制柜内设有双电源转换开关,当控制按钮处于“自动”位时,主电源发生故障,
阿司匹林预防血栓生成是由于()A.小剂量抑制PGI生成 B.小剂量抑制TXA
以下关于主板市场的说法中正确的是()。 ①主板市场是独立于中小板市场之外的市
最易发生骨折的肋骨是( )。A.第11~12肋 B.第7~10肋 C.第4
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)