首页
登录
职称英语
If women are mercilessly exploited year after year, they have only themselve
If women are mercilessly exploited year after year, they have only themselve
游客
2025-03-24
40
管理
问题
If women are mercilessly exploited year after year, they have only themselves to blame. Because they tremble at the thought of being seen in public in clothes that are out of fashion, they are always taken advantage of by the designers and the big stores. Clothes which have been worn only a few times have to be put aside because of the change of fashion. When you come to think of it, only a woman is capable of standing in front of a wardrobe (衣柜) packed full of clothes and announcing sadly that she has nothing to wear.
Changing fashions are nothing more than the intentional creation of waste. Many women spend vast sums of money each year to replace clothes that have hardly been worn. Women who cannot afford to throw away clothing in this way, waste hours of their time altering the dresses they have. Skirts are lengthened or shortened; neck lines are lowered or raised, and so on.
No one can claim that the fashion industry contributes anything really important to society. Fashion designers are rarely concerned with vital things like warmth, comfort and durability (耐 用). They are only interested in outward appearance and they take advantage of the fact that women will put up with any amount of discomfort, as long as they look right. There can hardly be a man who hasn’t at some time in his life smiled at the sight of a woman shaking in a thin dress on a winter day, or delicately picking her way through deep snow in high-heeled shoes.
When comparing men and women in the matter of fashion, the conclusions to be drawn are obvious. Do the constantly changing fashions of women’s clothes, one wonders, reflect basic qualities of inconstancy and instability? Men are too clever to let themselves be cheated by fashion designers. Do their unchanging styles of dress reflect basic qualities of stability and reliability? That is for you to decide. [br] By saying "the conclusions to be drawn are obvious" (Lines 1~2, Para. 4) the writer means that______.
选项
A、women’s inconstancy in their choice of clothing is often laughed at
B、women are better able to put up with discomfort
C、men are also exploited greatly by fashion designers
D、men are more stable and reliable in character
答案
D
解析
本题是一道涉及文章结论类问题。问作者说the conclusions to be drawn are obvious究竟是什么意思?要回答这个问题除了要看懂全篇作者针对女士们的一通议论,还要特别注意作者在文章最后一段提出的两个问题:一是女士们不断更换时装是不是反映了她们反复无常、见异思迁的本质;二是男士不受时装设计师所设计的服装式样的骗是不是反映了他们始终如一、稳重可靠的品质。作者虽然没有正面回答,只是说了一句:“你自己去判断吧!”作者虽然要读者自己去判断,但是他的意思是很清楚的,就是男士在个性方面较为稳重可靠,即本题的正确答案应是D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4010829.html
相关试题推荐
Thereusedtobemanyguyswhoassertedthemselvesasall-powerfulChiKungmast
Agoodeducationshould,______,encouragestudentstothinkforthemselves.A、on
Inthepastfewyears,thelittleland-boundcountryhadbeen______mercilesslyb
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
Ifwomenaremercilesslyexploitedyearafteryear,theyhaveonlythemselve
Ifwomenaremercilesslyexploitedyearafteryear,theyhaveonlythemselve
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,
随机试题
Manyindigenouscultureshaveelaborateritualsthatmarkthe【C1】______from
ItusedtobesaidthatEnglishpeopletaketheirpleasuresadly.Nodoubtth
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrati
FivemythsaboutAbrahamLincolnA)NoAmericanhero,withth
为了迅速而准确地探测出被保护区内发生火灾的部位,需将被保护区按顺序划分成若干探测
分批零件法要分别计算零件、部件的成本和产品的成本,而分批法只计算产品的成本不单独
心肺复苏首选的药物是A.肾上腺素 B.去甲肾上腺素 C.异丙肾上腺素 D.
利用条件反射促进尿潴留患者排尿的措施是A.耐心解释安慰 B.用屏风遮挡 C.
专项债券(收入债券)是指为筹集资金建设某项具体工程而发行的债券,发行一般必须经当
战略风险管理流程中,下列()活动是在确定风险管理方案之后执行的。 A.制定
最新回复
(
0
)