首页
登录
职称英语
Just seven years ago, the Jarvik-7 artificial heart was being cheered as the
Just seven years ago, the Jarvik-7 artificial heart was being cheered as the
游客
2025-03-24
22
管理
问题
Just seven years ago, the Jarvik-7 artificial heart was being cheered as the model of human creativeness. The sight of Barney Clark alive and conscious after trading his diseased heart for a metal and plastic pump the press, the public and many doctors convinced that the future had arrived. It hadn’t. After monitoring production of the Jarvik-7, and reviewing its effects on the 150 or so patients (most of whom got the device as a temporary measure) in the U. S. Food and Drug Administration concluded that the machine was doing more to endanger lives than to save them. Last week the agency cancelled its earlier approval, effectively banning the device.
The recall may hurt Symbion Inc. , maker of the Jarvik-7, but it won’t end the request for an artificial heart. One problem with the banned model is that the tubes connecting it to an external power source created a passage for infection. Inventors are now working on new devices that would be fully placed, along with a tiny power pack, in the patient’s chest. The first sample products aren’t expected for another 10 or 20 years. But some people are already worrying that they’ll work and that America’s overextended health care programs will lose a precious $ 2. 5 billion to $ 5 billion a year providing them for a relatively few dying patients. If such expenditures cut into funding for more basic care, the net effect could actually be a decline in the nation’s health. [br] From the passage we know that Symbion Inc. ______.
选项
A、has been banned by the government from producing artificial hearts
B、will review the effects of artificial hearts before designing new models
C、may continue to work on new models of reliable artificial hearts
D、can make new models of artificial hearts available on the market in 10 to 20 years
答案
C
解析
本题是一道具体细节题。根据题干中的提示词Symbion Inc.,我们利用查阅式阅读法,很快便可以在文章的第二段中找到相关信息。这一段指出,美国食品和药物管理局撤销当初对生产人造心脏的许可对制造Jarvik-7的Symbion公司是一种打击,但不会消除人们对人造心脏的需求。Jarvik一7遭禁的一个原因,是由于用以连接人造心脏和外部电源的通道容易引起感染。为了克服这一缺点,现在研制的人造心脏的电源体积小,可与人造心脏一并植人人体。然而,这种人造心脏的样品还要等10年或20年才能投入使用。由此,我们可以推断出本题的正确答案应该是C“此公司可能会研制新型的、可靠的人造心脏”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4010746.html
相关试题推荐
Hewasbroughttoconsciousnesswhenthedoctorhad_____artificialrespiration.A
Justsevenyearsago,theJarvik-7artificialheartwasbeingcheeredasthe
Justsevenyearsago,theJarvik-7artificialheartwasbeingcheeredasthe
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurpose
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurpose
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurpose
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurpose
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurpose
Artificialflowersareusedforscientificaswellasfordecorativepurpose
Hewasbroughttoconsciousnesswhenthedoctorhad_____artificialrespiration.
随机试题
Riotpolicemovedthroughthestreetsfiringintotheairto______thecrowd.A、b
[audioFiles]audio_eusm_j01_106(20099)[/audioFiles]A、Shecan’taffordthetimef
5WeekstoaStress-FreeLife[A]Whowillyoubethisyear?Willyoube
WhatmakesAmericansspendnearlyhalftheirfooddollarsonmealsawayfromhom
A.头痛咳嗽,咽痒,鼻塞流涕 B.中暑,头晕 C.感冒风寒,内伤积食 D.
需求量与价格负相关的关系称为需求规律。下列选项中,此规律的例外有()。A.
下列不属于社会工作研究的间接功能的是()。A.对研究参与者而言,有助于感受社会事
患者,男,38岁。出现下肢麻木、发凉,间歇性跛行8年,有20年吸烟史。近来病情发
甲公司从外省一家制药厂购进一批兽药在本县进行出售。县农牧渔业局接到举报抽取部分样
施工单位在单位工程完工后组织的自检工作,包括有()。A.基层自检 B.公司预验
最新回复
(
0
)