首页
登录
职称英语
In 1965, the United States made important changes in its immigration laws, a
In 1965, the United States made important changes in its immigration laws, a
游客
2025-03-22
38
管理
问题
In 1965, the United States made important changes in its immigration laws, allowing many more immigrants to come and entirely eliminating the older laws’ bias(偏见, 偏向)in favor of white European immigrants. As a result, the United States is now confronted with a new challenge—taking in large numbers of new immigrants who are nonwhite and non-European. About 90 percent are from Asia, Latin America, and the Caribbean. In addition to the large numbers of legal immigrants, for the first time the United States has significant numbers of illegal immigrants. Many worry about what the impact will be on the American society. Can the American economy expand enough to offer these new immigrants the same opportunities that others have had? What will be the effect on the traditional value system that has defined the United States for over 200 years?
Many Americans see wonderful benefits for their country. Ben Wattenberg, a respected expert on American culture, believes that the "new immigration" will be of great help to the nation. According to Wattenberg, something very important is happening to the United States: It is becoming the first universal nation in history. Wattenberg believes that the United States will be the first nation where large numbers of people from every region on earth live in freedom under one government. This diversity, he says, will give the nation great influence and appeal to the rest of the world during the 21st century.
Perhaps the United States will be described not as a "melting pot" or a "salad bowl" but as a "mosaic"—a picture made up of many tiny pieces of different colors. If one looks closely at the nation, the individuals of different colors and ethnic groups are still distinct and recognizable, but together they create a picture that is uniquely American. "E Pluribus Unum" —the motto of the United States from its beginning—means one composed of many: "Out of many, one. " [br] Ben Wattenberg believes that______.
选项
A、the new immigration will contribute greatly to improving America’s image in the world
B、the new immigration will help America to become the largest nation in the world
C、the new immigrants will find their own values in conflict with the American values
D、the new immigration will make the American government accepted by the rest of the world
答案
A
解析
细节题。在第二段中,Ben Wattenberg认为新移民将对美国是一大帮助,美国将由此成为历史上第一个universal nation,即不同文化背景的人自由地生活在同一个政府领导之下,民族多样化会使美国对世界产生更大影响,对世界更有吸引力。故A是正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4008536.html
相关试题推荐
OneofthemostimportantcomponentsofCorporateResourceManagementisto
Weallknowthateveryculturehasitsownidealofbehavior,andtheUnitedSta
HereintheUnitedStates,beforeagriculturalactivitiesdestroyedthenatu
HereintheUnitedStates,beforeagriculturalactivitiesdestroyedthenatu
HereintheUnitedStates,beforeagriculturalactivitiesdestroyedthenatu
HereintheUnitedStates,beforeagriculturalactivitiesdestroyedthenatu
HereintheUnitedStates,beforeagriculturalactivitiesdestroyedthenatu
IntheUnitedStates,itisnotcustomarytotelephonesomeoneveryearlyin
Ifyouliketotakelotsofvacation,theUnitedStatesisnottheplaceto
Ifyouliketotakelotsofvacation,theUnitedStatesisnottheplaceto
随机试题
CanWeLiveWithoutOurMobiles?Are
下列属于“四大道教名山”的有( )。A.湖北武当山 B.四川青城山 C.江
A.带状疱疹 B.湿疹 C.银屑病 D.梅毒 E.白癜风以上疾病中,皮疹
下列选项中,歌曲名称与其音乐风格来源配对错误的是()。A.《给你一点颜色》
正常菌群对构成生态平衡起重要作用,其生理学意义以及特征中不包括()A.生物拮抗
共用题干 患者,男性,28岁,因足底被锈钉刺伤后出现全身肌肉强直性收缩,阵发性
下列说法中错误的一项是:() A.发文机关名称错误,应为××市交通局,在发
国外某研究机构针对网上购物行为进行调查,随机抽取2万名网络购物消费者,对其进行“
依据事故预防与控制的基本原则,下列安全对策中,主要着眼于解决人的不安全行为的有(
2017-101.根据《中华人民共和国环境保护法》,下列说法中,正确的有()。
最新回复
(
0
)