首页
登录
职称英语
People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or
People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or
游客
2025-03-14
48
管理
问题
People travel for a lot of reasons. Some tourists go to see battlefields or religious shrines. Others are looking for culture, or simply want to have their pictures taken in front of famous places. But most European tourists are looking for a sunny beach to lie on.
(77)
Northern Europeans are willing to pay a lot of money and put up with a lot of inconveniences for the sun because they have so little of it.
Residents of cities like London, Copenhagen, and Amsterdam spend a lot of their winter in the dark because the days are so short, and much of the rest of the year in the rain. This is the reason why the Mediterranean has always attracted them. Every summer, more than 25 million people travel to Mediterranean resorts and beaches for their vacation. They all come for the same reason: sun!
The huge crowds mean lots of money for the economies of Mediterranean countries. Italy’s 30, 000 hotels are booked solid every summer. And 13 million people camp out on French beaches, parks and roadsides. Spain’s long sandy coastline attracts more people than anywhere else. 37 million tourists visit yearly, or one tourist for every person living in Spain.
(78)
But there are signs that the area is getting more tourists than it can handle.
The Mediterranean is already one of the most polluted seas on earth. And with increased tourism, it’s getting worse. The French can’t figure out what to do with all the garbage left by campers around St. Tropez. And in many places, swimming is dangerous because of pollution.
None of this, however, is spoiling anyone’s fun. The Mediterranean gets more popular every year with tourists. Obviously, they don’t go there for clean water and solitude. They tolerate traffic jams and seem to like crowded beaches. They don’t even mind the pollution. No matter how dirty the water is, the coastline still looks beautiful. And as long as the sun shines, it’s still better than sitting in the cold rain in Berlin, London, or Oslo. [br] According to the passage, which of the following factors might spoil the tourists’ fun at Mediterranean resorts and beaches ?
选项
A、Polluted water.
B、Crowded buses.
C、Traffic jams.
D、Rainy weather.
答案
D
解析
本题考查的是考生对细节的把握。答案对应于最后一段,其中介绍虽然地中海存在污染、交通堵塞等问题,但游客兴致不减,他们去地中海是为了享受阳光。因此阴雨的天气会败坏他们的游兴。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3996123.html
相关试题推荐
(Fewofthepeople)inthatarearealize(theimportanceof)protectingtheenvi
ThewriterseemstoimplythatEuropeanstravelmostlyforthereasonthat_____
ThewriterseemstoimplythatEuropeanstravelmostlyforthereasonthat_____
Youmustaccustomyourselftobemoreatyour______whenyouarewithpeople.A、
PeopleinalargeareamaypossessthesameDNAthreadbecause______.[br]If
PeopleinalargeareamaypossessthesameDNAthreadbecause______.[br]The
PeopleinalargeareamaypossessthesameDNAthreadbecause______.[br]The
Tomis______manyotherpeoplewhoworkhere.A、juniortoB、juniorthanC、morej
RichpeopleinBritainhavebeenhuntingfoxes______.[br]Anewlawmaybepa
RichpeopleinBritainhavebeenhuntingfoxes______.[br]Whatisspecialabo
随机试题
ItwasachillyNovembereveninginNewYorkCity,andmydaughterandIwer
Everybodyloathesit,buteverybodydoesit.Arecentpollshowedthat40%o
Dad,WhyDidYouDoIt?Everytimethephoneringsinmyf
关于工程验收的必要条件中,错误的是( )。A.有施工单位签署的工程保修书 B
给定关系模式R(U,F),U={A,B,C,D},F={AB→C,CD→B}。关
做口腔颌面X线检查时,下列选择正确的是A.根尖周囊肿常用横断片检查 B.下颌较
下列关于营业税计税依据的说法,正确的是()。A.单位销售不动产发生退款,不允许退
若不考虑交易成本,下列说法不正确的是()。A.4月1日的期货理论价格是4140
建设工程债发生的最主要的依据是( )。A.侵权 B.合同 C.不当得利
生理情况下,肾小球的滤过分数约为A.10% B.20% C.30% D.4
最新回复
(
0
)