首页
登录
职称英语
(80) Footracing is a popular activity in the United States. It’s not only se
(80) Footracing is a popular activity in the United States. It’s not only se
游客
2025-03-12
51
管理
问题
(80)
Footracing is a popular activity in the United States. It’s not only seen as a competitive sport, but also as a way to exercise, to enioy the comraderies (同志情谊) of like-minded people, and to donate money to a good cause.
Though serious runners may spend months training to compete, other runners and walkers might not train at all. Those not competing to win might run in an effort to beat their own time, or simply to enjoy the fun and exercise. People of all ages, from those less than one-year old (who may be pushed in strollers) to those in their 80s, enter into this sport. The races are held on city streets, on college campuses, through parks, and in suburban areas, and are commonly 5 to 10 kilometers in length.
The largest footrace in the world is the 12-kilometer Bay to Breakers race that is held in San Francisco every spring. This race begins on the east side of the city near San Francisco Bay and ends on the west side at the Pacific ocean. In 1993 there were 80,000 people running in this race through the streets and hills of San Francisco. In the front are the serious runners who compete to win, and who might finish in as little as 34 minutes. Behind them are the thousands who take several hours to finish. In the back of the race are those who wear costumes just for fun. In 1993 there was a group of men all of whom dressed up like Elvis Presley. There was a group of firefighters who were au tied in a long line and were carrying a firehouse. One year there was a bridal(新婚的)party in which the bride dressed in a long white gown and the groom wore a tuxedo(晚礼服). They threw flowers to bystanders, and were actually married at some point along the route.
选项
A、encourage people to run
B、describe a popular activity
C、make fun of runners in costume
D、give reasons for the popularity of footraces
答案
B
解析
本文概括性地叙述了一项受人们喜爱的体育活动一赛跑。第一段主要介绍此项活动的益处,参赛者的年龄、目的、地点和距离。第二段具体描绘某些比赛场面。故答案选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3993979.html
相关试题推荐
BobDylanis(very)popular(among)youngpeople.Theyregardhim(as)(moresup
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
TheUnitedStates(56)alargepartoftheNorthAmericancontinent.Itsnei
随机试题
[originaltext]We’rerunningoutofink.(A)Iwillbuyapairofrunningshoes
Readthearticlebelowabouthowcapitalcontrolsandmonetarypolicyareim
[originaltext]M:Thisisyourannualperformanceevaluation.W:SohowdidId
COVERLETTERDearMr.Johnson:I’mapplyingfor
人(手)孔位置选择不当的是( )。A、建筑物引入点 B、铁路两侧 C、低洼积
下列关于遗赠扶养协议的表述,错误的是()。A.扶养人可以是公民也可以是集体
属于项目采购基本原则的是()。A、服务原则B、价格原则C、批量原则D、熟
刘某向村民李某承租了一块闲置地,用于经营农家乐并签订了合同,约定半年交一次租金,
关于子宫韧带的解剖,正确的是A.圆韧带起于子宫角,止于腹股沟 B.阔韧带富于肌
(2015年真题)如果注册会计师认为存货数量存在舞弊导致的重大错报风险,下列做法
最新回复
(
0
)