首页
登录
职称英语
The house was quiet at 5 am and Tim’s mother was asleep. Only the sound of t
The house was quiet at 5 am and Tim’s mother was asleep. Only the sound of t
游客
2025-03-09
29
管理
问题
The house was quiet at 5 am and Tim’s mother was asleep. Only the sound of the big freezer broke the quiet. He’d dreamt of the cave last night. The purring of the freezer had been the sea.
Tim pulled on a sweater and put some apples into his schoolbag. It was too early for breakfast. He’d eat after he’d been through the cave, sitting on the rocks and staring at the sea.
He wished he had a proper pack. His schoolbag would have to do. What else? Sandwiches—but his mother might wake up if he started pulling out bread for sandwiches, she’d want to know why he had to leave so early. He settled for some biscuits, and left a note stuck to the table:
Gone to Michael’s. Back tonight. Tim.
The sky was high and soft and light outside, though the sun still wasn’t up. Even the highway up the hill was quiet as he made his way down the street. The wind from the sea was fresh and sweet.
The sandhills still breathed heat from yesterday’s sun, though the top of the sand was cool. He ran down to the beach impatiently, but there was no one, just dry sand dancing in the early wind and seabirds marching up and down watching the waves.
The light changed suddenly. The first rays of sunlight stretched across the sea. The sun was pushing its way over the edge of the world.
Over the first rocks, along to the point, Tim glanced back. The beach was still empty. The sun sailed higher in the sky. He could see the cave now, even darker in the morning light. The sand turned silver then dark gold as the water flowed away from it. He had to force himself to go closer. Why was it so much more mysterious now? But it would be silly to go back now after so much trouble. He needn’t go in all the way. [br] What did Tim do at the beginning of the story?
选项
A、He left the house quietly.
B、He had breakfast at home.
C、He left a note on the freezer.
D、He put a sweater in his schoolbag.
答案
A
解析
文章开始提到凌晨5点钟时很安静,Tim的妈妈还在睡觉,他就溜了出去,故正确答案应为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3988984.html
相关试题推荐
BeforeTomlefthome,hismotherkepttellinghimto______hismannersatthepar
(Notuntil)mymothertoldme(thesadnews)lastnight(didIknew)thatourne
Attheendofonemonth,theboys(lookedforwardto)theirmother’s(return)mo
Mothertoldthechild______toolate.A、notgetupB、donotgetupC、nottoget
—Excuseme,mother,butIwanttojoinmyfriendsforanouting.—OK.______!A、Co
MotherwasworriedbecauselittleAlicewasill,especially______Fatherwasaw
Johnsaidhismother(wouldbuy)hima(five-speeds)racingbicycle(for)his(s
Motherinsistedthat______.A、theyaretobebackbeforenineintheeveningB、th
Attheendofonemonth,theboysA(lookedforwardto)theirmother’sB(return)
A(Notuntil)mymothertoldmeB(thesadnews)lastnightC(Iknew)thatournei
随机试题
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
Collisionbetweenanaircraftandoneormorebirdsistermedabird-strike.
Thereareafewdifferencesintheorganizationofmemorandumsandletters.
Itwasfeltthathelackedthe_______topursueadifficulttasktotheveryend
具有"通降"生理特性的是()A.胆 B.大肠 C.膀胱 D.小肠
关于我国私营企业的情况,1990年到2010年年均增长速度最快的是:
A.夹竹桃科B.豆科C.菊科D.水龙骨科E.十字花科艾叶来源于
该公文在内容和格式上存在一些问题,下列修改恰当的是:() A.“国发(20
汉泽英:“唛头;买方”,正确的翻译为:()。 A.mark;sales
A.胃 B.结肠 C.回肠 D.十二指肠 E.空肠维生素B的主要吸收部位
最新回复
(
0
)