首页
登录
职称英语
The night is not what it was. Once, the earth was cast half in shadow. Then
The night is not what it was. Once, the earth was cast half in shadow. Then
游客
2025-03-09
21
管理
问题
The night is not what it was. Once, the earth was cast half in shadow. Then came fire, candle, and light bulb, gradually drawing back the curtain of darkness. But a brighter world has its
drawbacks
. An estimated 30 percent of outdoor lighting—plus even some indoor lighting—is wasted. Inefficient lighting costs U. S. about $ 10. 4 billion a year, according to bob Gent of the International Dark-Sky Association, a nonprofit that aims to control light pollution.
Last year, in Sydney, an estimated 2. 2 million Australians switched off their lights during "Earth Hour", briefly reducing that city’s energy use by more than 10 percent. Motivated by such trends, more than two dozen cities worldwide went dim on March 29 this year in an hour-long demonstration.
A number of groups are trying to measure light pollution and assess its effect on the environment in the hope that people will reduce their own contribution to the problem. Scientists are trying to report how many stars we can see. In dark rural areas, about 2,000 stars are typically visible at night, compared with "maybe five" in a bright city square—and about 5,000 in centuries past.
People who are working while others are star-gazing may face the greatest risks. Nighttime exposure to white light can cause the growth of tumors(肿瘤), experiments show. Two decades of research indicate that women who work at night shifts have unusually high rates of breast cancer. [br] Scientists counted the number of stars______.
选项
A、to illustrate the impact of light pollution
B、to compare air quality in different areas
C、to see how the sky has changed with time
D、to arouse public interest in space
答案
A
解析
根据做题公式:绕过例子看概述。科学家这么做的目的,已经由第三段第一句“A number of groups are trying to measure light pollution and assess itseffect on the environment in the hope that people will reduce their own contri—bution to the problem."表明了。根据assess its effect可以判断正确答案为A项,effect和impact是同义词。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3988815.html
相关试题推荐
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
Thenightisnotwhatitwas.Once,theearthwascasthalfinshadow.Then
随机试题
DiversresumedrescueoperationsonThursdayabroadthestricken1.______cr
Therelationshipbetween"animal"and"horse"isA、synonymy.B、polysemy.C、homony
Yoga,theancientpracticeofpostures,breathingandmeditation,isgainin
【B1】[br]【B3】[originaltext]Televisionnowplayssuchanimportantpartin
下列各项中,属于法律事实中的事件的有()。A.人的出生 B.事实行为 C.自
管理的主体是()。A.企业家 B.全体员工 C.高层管理者 D.管理者
食品农药残留
公司在发行不动产抵押公司债券时通常用作抵押的是( ) Ⅰ、有价证券 Ⅱ、艺
根据《对外贸易法》规定,下列原因中,属于国家可以限制出口的有()。A.输往国家
根据《水利工程质量事故处理暂行规定》,下列说法正确的是( )。A.质量事故分为:
最新回复
(
0
)