首页
登录
职称英语
Washington Irving was America’s first man of letters to be known internation
Washington Irving was America’s first man of letters to be known internation
游客
2025-03-08
46
管理
问题
Washington Irving was America’s first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both in England and in the United States. He was, in fact, one of the most successful writers of his time in the country, and at the same time winning the admiration of fellow writers like Scott in Britain and Poe and Hawthorne in the United States. (78)
The respect in which he was held partly owing to the man himself, with his warm friendliness, his good sense, his urbanity, his gay spirits, his artistic integrity, his love of both the Old World and the New.
Thackeray described Irving as " a gendeman, who, though himself born in a very high sphere, was most finished, polished, witty; socially the equal of the most refined Europeans. " (79)
In England he was granted an honorary degree from Oxford—an unusual honor for a citizen of a young, uncultured nation—and he received the medal of the Royal Society of Literature.
America made him ambassador to Spain.
Irving’s background provides little to explain his literary achievements. As gifted but delicate child, he had little schooling. He studied law, but without zeal, and never did practice seriously. He was immune to his strict Presbyterian home environment, frequenting both social gatherings and the theater. [br] Which of the following best describes the effect of Irving’s personal qualities on his literary success?
选项
A、His personal qualities were entirely responsible for his literary success.
B、His personal qualities were primarily responsible for his literary success.
C、His personal qualities had some effects on his literary success.
D、His personal qualities had no effects on his literary success.
答案
C
解析
第一段第四句中提到,他所受的尊重部分因为他本身的个性,如友好、文雅、快乐、艺术的正直性等,即他的个性对他文学道路上的成功有一定影响。所以选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3987718.html
相关试题推荐
Becauseofmanymistakes,shewasmade______theselettersagain.A、typeB、totypi
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
随机试题
--CouldIborrowyoupen?--Yes,ofcoarse,you______.A、canB、might
[originaltext]Thebankingprofessiondoesn’thaveaverygoodreputationfo
InEnglish,thecolorgreenisassociatedwithjealousy,whichissometimes
Acometisdistinguishedfromotherbodiesinthesolarsystem___________.A、into
I’mgladtofindthatthisnewheadteacheris(responsible)______thanthelast
受扭圆杆某横截面上距圆心处点的切应力为20MPa,则该截面上的最大切应力的值为(
下列图中所示药材为黄连(味连)的是
2020年5月甲公司转让一幢办公楼,该办公楼于2010年购入,购买价为
短期借款利息金额不大的情况下可以不计提,在实际支付时直接计入当期损益。()
某单位生产过程中,有如下具体安排,其中符合《劳动法》劳动保护规定的有()。
最新回复
(
0
)