首页
登录
职称英语
Television has changed the lifestyle of people in every industrialized count
Television has changed the lifestyle of people in every industrialized count
游客
2025-03-07
59
管理
问题
Television has changed the lifestyle of people in every industrialized country in the world. In the United States, where sociologists have studied the effects, some interesting observations have been made.
Television, although not essential, has become an important part of most people’ s lives. It alters people’ s ways of seeing the world: in many ways, it supports and sustains(维持)modern life.
Television has become a baby-sitter, an introducer of conversations, the major transmitter of culture and a keeper of tradition. Yet when what can be seen on TV in one day is critically analyzed, it becomes evident that television is not a teacher but a sustainer: the poor quality of programming does not elevate(提高)people into greater understanding, but rather maintains and encourages the life as it exists.
The primary reason for the lack of quality in American television is related to both the history of TV programming development and the economics of TV. Television in America began with the radio. Radio companies and their sponsors first experimented with television. Therefore, the close relationship which the advertisers had with radio programs became the system for American TV. Sponsors not only paid money for time within programs, but many actually produced the programs. Thus, in American society, television is primarily concerned with reflecting and attracting society rather than experimenting with new ideas. Advertisers want to attract the largest viewing audience possible. To do so requires that the programs be entertaining rather than educational, attractive rather than challenging.
Television in America today remains, to a large extent, with the same organization and standards as it had thirty years ago. The hope for further development and true achievement toward improving society will require a change in the entire system. [br] According to the author, American television is poor in quality because______.
选项
A、advertisers are interested in experimenting with new ideas
B、it is still at an early stage of development, compared with the radio
C、the programs have to be developed in the interests of the sponsors for economic reasons
D、it is controlled by radio companies
答案
C
解析
事实细节题。通过第四段第一句以及第五、六句话可以看出,节目赞助商监制节目是质量低下的原因,所以答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3986618.html
相关试题推荐
Ithasbeenfoundthatevenpeopleinsensitivetoacertainsmell______cansudde
同意这项建议的请举手。Thepeoplewhoagreetothesuggestionraiseyourhandsplease.
Heissuchamanwhoisalways______faultwithotherpeople.A、puttingB、seeking
Whenpeopletalk,theykeepacertain______fromsomeonetheytalkwith.A、distanc
Thefacesofelderly,happily-marriedpeoplesometimesresembleeachother.
Thefacesofelderly,happily-marriedpeoplesometimesresembleeachother.
Fromherepeoplecanseethebridge______construction.A、belowB、byC、underD、on
Beforethewarbrokeout,manypeople______insafeplacespossessionstheycou
It’sreportedbysomescientiststhatphysicalsurroundings______people’semot
Manypeoplebelievethatthebuildingshouldbe______intoaschool.A、changedB、a
随机试题
Itis1a.m.andthelastcompetitorinthelastroundoftheSantanderPiano
[originaltext]W:Thestudentshavebeenprotestingagainsttheincreasedtuitio
Ourresearchhasfocusedonadrugwhichisso______astobeabletochangebra
WhatfirstinspiredMartinMiddleton’sinterestintravelling?[originaltext]W:
[originaltext]M:Hello!Youseemworried.CanIhelpyou?W:Oh,Ifeelsostra
血凝块的回缩是由于()A.血凝块中纤维蛋白形成 B.红细胞发生叠连 C.
几百年前,探险家们远渡重洋,横贯未知大陆,绘制了详细的地图。在过去的半个世纪中,
周橘、郑桃、吴柚设立一家普通合伙企业,从事服装贸易经营。郑桃因炒股欠下王椰巨额债
个人投资者从基金分配取得的下列收入中,暂不征收所得税的有()。A.国债利息
根据支付结算法律制度的规定,支付结算的原则有()。A.谁的钱进谁的账,由谁支配
最新回复
(
0
)