首页
登录
职称英语
Many people consider switching from homeschooling to traditional schooling as
Many people consider switching from homeschooling to traditional schooling as
游客
2025-03-04
31
管理
问题
Many people consider switching from homeschooling to traditional schooling as a student grows older, for reasons including more challenging content, social and athletic opportunities, and growth and independence.
For the special needs child, the reverse often occurs. It is at home that the student can be appropriately challenged and can become an independent learner. This is for a number of reasons.
First, challenges often become more troublesome, and often students are deprived of academic opportunities because they cannot take advantage of the way that learning is being offered. Second, school often simply becomes more competitive. Third, gaps between reading and writing skills and intellectual ability become much more of a problem as students are given reading and writing assignments that may be appropriate for most students—and if not, most students can survive them—but are overwhelming to the student with
dyslexia
.
Many schools that provide excellent special services to students in elementary school simply don’t provide them at upper levels. Other schools don’t provide the services students need at all—but a bright student can compensate for a while. Many a student who has not been taught accurate reading skills has successfully memorized enough words and used his native intelligence to succeed in elementary school: then when a "reading problem" is discovered in middle school, parents are told "it’s too late to cure. " It’s not. [br] Which of the following statements is NOT true according to this passage?
选项
A、Not all the schools provide the services students need.
B、It is too late to remediate a reading problem when it is discovered in middle school,
C、A bright student can survive for a while without special help.
D、It is easier to succeed in elementary school.
答案
B
解析
细节判断题。文章的最后一段提到,then when a“reading problem”is discovered in middle school,parents are told“it’s too late to cure”,与B的意义一致,但是后面又加了一句It’s not,对这句话加以否定,所以选项B是错的。其他几个选项在最后都可以找到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3982911.html
相关试题推荐
TheannualcampaigntomakeSingapore’sthreemillionpeoplemorepoliteend
TheannualcampaigntomakeSingapore’sthreemillionpeoplemorepoliteend
TheannualcampaigntomakeSingapore’sthreemillionpeoplemorepoliteend
TheannualcampaigntomakeSingapore’sthreemillionpeoplemorepoliteend
Beforehermarriage,shespentaconsiderabletimeinthatverypartofShanghai
Perhapsthedaywillcome______peoplewillbeabletobreathecleanairincitie
Peoplewhoare______towoolshouldn’twearwoolenclothing.A、sensitiveB、initiat
Manypeopleconsiderswitchingfromhomeschoolingtotraditionalschoolingas
Manypeopleconsiderswitchingfromhomeschoolingtotraditionalschoolingas
Likemostpeople,Iwasbroughtuptolookuponlifeasaprocessofgetting.
随机试题
Words______meaning,asweallknow.A、convinceB、conveyC、contributeD、conquerB
Whatdoesitmeantorelax?Despite【C1】______thousandsoftimesduringtheco
在WEBSERVICE中用于描述WEB服务的语言是()。A.WSDL B.UM
关于一般纳税人登记管理中销售额的理解,表述不正确的是( )。A、连续不超过12个
A.头汗 B.战汗 C.自汗 D.半身汗 E.盗汗上焦热盛可见()
在制作多媒体CAI课件时,需要收集多媒体素材,请问有哪些途径?(列举4种)
关于股权投资基金管理人高管及从业人员要求,以下表述正确的是()。 Ⅰ.基
连续监测法测定酶活性浓度,底物用量一般为A.1Km B.2Km C.3Km
A.阿托品 B.解磷定 C.二巯基丙醇 D.亚硝酸钠 E.苯巴比妥钠解救
监理工程师在监督施工进度计划的实施时,需要检查(),核实所报送的已完项目的时
最新回复
(
0
)