首页
登录
职称英语
74. The cinema was in darkness when we went in and it was not easy matter ma
74. The cinema was in darkness when we went in and it was not easy matter ma
游客
2025-03-02
47
管理
问题
74.
The cinema was in darkness when we went in and it was not easy matter making our way to our seats.
The old man who had come in ahead of us was luckier: he had a stick to help him find his way, like a blind man.
" It’s funny not to have any lights on before the film starts. " I commented.
"And no music, either, " added my wife. "Well, perhaps they are economizing(节约)!"
We were in one of the rows nearest the entrance. We heard other people pass by but we could not tell how big the audience was. Obviously, however, the cinema did not get very crowded at that time of day.
" It must be two o’ clock already, " my wife said, getting restless. " Can you see your watch?"
My eyes had grown accustomed to the darkness and by bringing my watch close to my eyes, I could just make out that is was a little after two.
Just then the program started, but we were disappointed to find that there had been a change. The second of the two films, which we were not interested in watching, was being shown first. [br] According to the author, the lack of lights was______.
选项
A、amusing
B、dangerous
C、frightening
D、surprising
答案
D
解析
推理判断题。由文章第二段可知,观众人场时并未开始放映电影,因此院内在那时灯不亮是使人惊奇的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3979022.html
相关试题推荐
Idon’tthinkitisanyuse_________thismatteranyfurther.A、discussingB、to
Darknessdoesn’ttroublecats,fortheycansee______.A、indarkB、inthedarkC、
I’dratheryou______anythingaboutthismatterthisevening.A、sayB、didn’tsay
Surelyitdoesn’tmatterwheretheclubsgettheirmoney;what______iswhatth
Hegavenoopinionaboutthematterbecausehedidn’twanttorisk______init.A
74.Thecinemawasindarknesswhenwewentinanditwasnoteasymatterma
Ipromisedtolook______thematterassoonasIgotthere.A、forB、inC、intoD、
—What’sthematterwithher?—______.A、SheisintheshopB、SheisEnglishC、Sh
Somebosseskeepallimportantmatters______intheirownhands.A、instantlyB、tig
______wasunimportant.A、WhetherheenjoyedourdinnerornotB、Nomatterhowhe
随机试题
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Gosh!Fred,anothe
Manyofthehomeelectricgoodswhichareadvertisedasliberatingthemode
PASSAGEFOURBrandingtherocks.根据文章最后一段最后两句可知,博茨瓦纳的投资环境则要宽松得多,但是它脱离钻石业可能也是明智的:钻石
[originaltext]Machinesthatwalk,speakandfeelarenolongersciencefiction.
B
引起脊髓灰质炎的病原体为A.肠道病毒 B.腺病毒 C.脊髓灰质炎病毒 D.
老年社会工作者在做显示出自杀倾向的老年人的工作时要担当()的角色,把工作聚焦在
灰色系统分析法可用于的评价环节有( )。A.规划分析B.现状调查与评价C.环境影
当地表水功能敏感性为F1时,其要求排放点进入地表水水域环境功能为( )类。A.
根据《公路建设市场管理办法》,公路工程质量保证体系包括( )。A.政府监督 B
最新回复
(
0
)