首页
登录
职称英语
As the National Park Service celebrates its 100th anniversary (周年纪念) , Presid
As the National Park Service celebrates its 100th anniversary (周年纪念) , Presid
游客
2025-03-01
24
管理
问题
As the National Park Service celebrates its 100th anniversary (周年纪念) , President Barack Obama has announced the establishment of one new national monument, and the expansion of another. In Maine, more than 87, 500 acres of forest will become government-protected parkland for the first time. In Hawaii, a national monument created by President George W. Bush in 2006 will expand to about 582, 578 square miles, four times its current size.
Obama has now created or enlarged 26 national monuments during his presidency. As a result, his administration says, Obama has protected more of the nation’ s land than any other president has. But some residents and officials, in both Maine and Hawaii, object to the plans. They say their local economies depend on the use of these areas.
In establishing this monument, Obama took the side of conservationists (自然资源保护者) who want laws to protect wild lands. Creating a national park usually requires the approval of Congress. But a 1906 federal law allows the president to establish national monuments on his own.
The land’ s new status as a monument means that mining and drilling operations are forbidden there. It may also severely limit activities such as logging, road-building, and hunting. Some of Maine’ s politicians who want to protect the state’ s logging industries say Obama should not have acted alone. They say Washington should not tell the states how to use their land, especially when people’ s jobs are at stake. Maine politician Susan Collins said the president should have listened to Maine lawmakers and residents, as well as to the U. S. Congress before making his decision.
However, those who support the president’ s decision say the establishment of the new monument will lead to new jobs through tourism. [br] The phrase "at stake" in Paragraph 4 is closest in meaning to______.
选项
A、in return
B、in danger
C、at present
D、by chance
答案
B
解析
释义题。根据文章第四段倒数第二句“They say Washington should not tell the states how to use their land,especially when people’s jobs are at stake.”可知,他们说白宫不应该干涉各州对土地的使用,特别是当威胁到当地人就业的时候。可见at stake有“威胁,危险”的意思。in return“作为回报,作为报答”;at present“目前,现在”;by chance“碰巧地,偶然地”。故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3977374.html
相关试题推荐
I______onseeingthemanager.Theserviceinthishotelisterrible.A、insistB、p
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleuse
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleuse
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleuse
SpeakerA:Hello.CanIbeofservicetoyou?SpeakerB:I’mjustwindow
AstheNationalParkServicecelebratesits100thanniversary(周年纪念),Presid
AstheNationalParkServicecelebratesits100thanniversary(周年纪念),Presid
AstheNationalParkServicecelebratesits100thanniversary(周年纪念),Presid
Rumorspread______thepresidentofthecompanywasinvolvedinthecrime.A、howB
______Hongkongisoftenregardedas______internationalcentreforbusiness,
随机试题
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0033[/img][br]Whatistheprofessor’s
Simplywalkingthroughanunfamiliarneighborhoodcanmakeyoufeelmorepar
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
Questions1-8ReadingPassage1hassevenparagraphsA-H.Fromthelistofheadi
HowtoReadEffectivelyManystudentstendtoreadbookswithou
在下列选项中,人眼能看见颜色的纯度是()。A.色调 B.明度 C.饱和
患者,男性,42岁,乘车时右腿搁在左腿上,突然刹车时右膝受撞击致右髋疼痛不能活动
税务行政复议的受案范围不包括()。A.税务机关不依法确认纳税担保行为 B.税
依据我国现行法规定,自然人的民事权利能力始于()。A.出生到死亡 B.年满1
国家对实施首检的起重机械制定了目录,下列起重机械中不属于实施首检的起重机械是(
最新回复
(
0
)