首页
登录
职称英语
Joseph Glatthaar’s Forged in Battle is not the first excellent study of Blac
Joseph Glatthaar’s Forged in Battle is not the first excellent study of Blac
游客
2025-02-26
46
管理
问题
Joseph Glatthaar’s Forged in Battle is not the first excellent study of Black soldiers and their White officers in the Civil War, but it uses more soldiers’ letters and diaries—including rare material from Black soldiers—and concentrates more intensely on Black-White relations in Black regiments than do any of its predecessors. Glatthaar’s title ex- presses his thesis: loyalty, friendship, and respect among White officers and Black soldiers were fostered by the mutual dangers they faced in combat.
Glatthaar accurately describes the government’s discriminatory treatment of Black soldiers in pay, promotion, medical care, and job assignments, appropriately emphasizing the campaign by Black soldiers and their officers to get the opportunity to fight. That chance remained limited throughout the war by army policies that kept most Black units serving in rear-echelon assignments and working in labor battalions. Thus, while their combat death rate was only one-third that of White units, their mortality rate from disease, a major killer in this war, was twice as great. Despite these obstacles, the courage and effectiveness of several Black units in combat won increasing respect from initially skeptical or hostile White soldiers. As one White officer put it, "they have fought their way into the respect of all the army. "
In trying to demonstrate the magnitude of this attitudinal change, however, Glatthaar seems to exaggerate the prewar racism of the White men who became officers in Black regiments. "Prior to the war," he writes of these men, "virtually all of them held powerful racial prejudices." While perhaps true of those officers who joined Black units for promotion or other self-serving motives, this statement misrepresents the attitudes of the many abolitionists who became officers in Black regiments. Having spent years fighting against the race prejudice endemic in American society, they participated eagerly in this military experiment, which they hoped would help African Americans achieve freedom and postwar civil equality. By current standards of racial egalitarian-ism , these men’ s paternalism toward African Americans was racist. But to call their feelings "powerful racial prejudices" is to indulge in generational chau- vinism—to judge past eras by present standards. [br] Which of the following best describes the kind of error attributed to Glatthaar in lines 38 - 40?
选项
A、Insisting on an unwarranted distinction between two groups of individuals in order to render an argument concerning them internally consistent.
B、Supporting an argument in favor of a given interpretation of a situation with evidence that is not particularly relevant to the situation.
C、Presenting a distorted view of the motives of certain individuals in order to provide grounds for a negative evaluation of their actions.
D、Describing the conditions prevailing before a given event in such a way that the contrast with those prevailing after the event appears more striking than it actually is.
E、Asserting that a given event is caused by another event merely because the other event occurred before the given event occurred.
答案
D
解析
哪一个描述了Glatthaar在L38—40的错误?据原文相应位置,Glatthaar为了强调白人军官在战争中对黑人士兵的态度转变,夸大了他们战前的种族主义思想。∴D正确。描述在一个事件以前的流行条件,用夸大了它和在这事件以后的流行条件对比度“contrast”的方式。A.“two groups of individuals”,文中无。B.用不适宜证据。无。C.前半句对,但后面“for a negative evaluation”错,作者并不想对这些白人军官负面评价。E.和这里叙述毫无关系。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3973805.html
相关试题推荐
JosephGlatthaar’sForgedinBattleisnotthefirstexcellentstudyofBlac
JosephGlatthaar’sForgedinBattleisnotthefirstexcellentstudyofBlac
JosephGlatthaar’sForgedinBattleisnotthefirstexcellentstudyofBlac
JosephGlatthaar’sForgedinBattleisnotthefirstexcellentstudyofBlac
JosephGlatthaar’sForgedinBattleisnotthefirstexcellentstudyofBlac
InoneofthebloodiestbattlesoftheCivilWar,foughtatSharpsburg,Maryland
Anexcellentphilatelistcandetectaforged______withasingleglance,fora
These______overdetailsareanindicationofmoreseriousbattlestocome,betwe
These______overdetailsareanindicationofmoreseriousbattlestocome,bet
Exceptinspecialsituations,humanbeings’battlewithmosquitoeswillnot
随机试题
Inrecentyears,therehasbeenasteadyassaultonsaltonfromthedoctors
[originaltext]W:Johnsonpassedphysicseventhoughhehardlydidanywork.M:
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly
WhichofthefollowingwordscanNOTbeusedtocomplete"I______seeheragain
Nooneknowsexactlyhowmanydisabledpeoplethereareintheworld,but【C1
下列关于内容资源备份的说法,错误的是()。A.当使用基于磁带的备份方法时,备份
光纤连接器的回波损耗越小越好。()
某种植物病毒V是通过稻飞虱吸食水稻汁液在水稻间传播的。稻田中青蛙数量的增加可减少
有关骨折的功能复位标准,正确的是A.成人下肢骨折缩短不超过1cm B.成人骨折
重要结构零件经调质处理后,不仅能保持较高的强度,而且塑性、韧性更能显著改善,这种
最新回复
(
0
)