首页
登录
职称英语
Human beings can see the spatial relations among objects by processing informati
Human beings can see the spatial relations among objects by processing informati
游客
2025-02-26
36
管理
问题
Human beings can see the spatial relations among objects by processing information conveyed by light. Scientists trying to build computers that can detect spatial relations by the same kind of process have so far designed and built stationary machines. However, these scientists will not achieve their goal until they produce such a machine that can move around in its environment. Which of the following, if true, would best support the prediction above?
选项
A、Human beings are dependent on visual cues from motion in order to delect spatial relations.
B、Human beings can often easily detect the spatial relations among objects, even when those objects are in motion.
C、Detecting spatial relations among objects requires drawing inferences from the information conveyed by light.
D、Although human beings can discern spatial relations through their sense of hearing, vision is usually the most important means of detecting spatial relations.
E、Information about the spatial relations among objects can be obtained by noticing such things as shadows and the relative sizes of objects.
答案
A
解析
支持重点读两句话,即“只有生产出可以在其所处环境中移动的机器,科学家才能察觉空间联系。”(A)中的“on visual cues from motion”与段落的“by the same kind of process”相对应,并且把前提A与结论B连了起来,因此可以对结论起到支持作用;(B)中的运动对象并非段落里的“机器”,所以为无关选项;(D)易误选,虽然(D)陈述的可能是一种事实,但与“移动的机器”无关,所以不可能正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3973504.html
相关试题推荐
Radiointerferometryisatechniqueforstudyingdetailsofcelestialobjectsth
Whilelargerbankscanaffordtomaintaintheirowndata-processingoperations,
Therisingofcostsofdata-processingoperationsatmanyfinancialinstitutions
Unlikethatofhumanbeings,whowasteawaywhentheygowithoutfoodforlongp
Bankersrequirethatthefinancialinformationpresentedtothembymortgageapp
Dr.Sayre’slecturerecountedseverallittle-knownepisodeintherelationsbetw
Iftheproposedexpendituresforgatheringinformationabroadarereducedevenf
Amongtheobjectsfoundintheexcavatedtempleweresmallterra-cottaeffigies
Accordingtomanyanalysts,labor-managementrelationsintheUnitedStatesare
Accordingtomanyanalysts,labor-managementrelationsintheUnitedStatesare
随机试题
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
WherevertheBrown’swentduringtheirvisit,they(give)______awarmwelcome.wer
Therailroads【C1】______akeyroleinthesettlementoftheWest.Theyprovi
关于耳源性脑膜炎,错误的是A.依患者的个体抵抗力的强弱,病菌毒力的大小可以形成局
下列人员中,免办签证的有( )。A.搭乘国际航班直接过境,在中国停留不超过24
DIC患者已经使用肝素抗凝治疗2小时,目前合适的凝血时间应控制在A.8~10分钟
栓剂的制备方法是A.熔合法B.研合法C.热熔法D.热压法E.乳化法
某商品流通企业进行战略分析时,重点关注服务地区消费者的收入水平、储蓄情况和就业程
柴油发电机组燃油管的涂漆颜色为()。A.浅蓝色 B.深蓝色 C.棕红色 D
地锚是固定缆风绳的设施,在工作中可承受较大的拉力、适合于重型吊装的地锚是()。
最新回复
(
0
)