首页
登录
职称英语
A worldwide ban on the production of certain ozone-destroying chemicals would pr
A worldwide ban on the production of certain ozone-destroying chemicals would pr
游客
2025-02-26
62
管理
问题
A worldwide ban on the production of certain ozone-destroying chemicals would provide only an illusion of protection. Quantities of such chemicals, already produced, exist as coolants in millions of refrigerators. When they reach the o-zone layer in the atmosphere, their action cannot be halted. So there is no way to prevent these chemicals from damaging the ozone layer further. Which of the following, if true, most seriously weakens the argument above?
选项
A、It is impossible to measure with accuracy the quantity of ozone-destroying chemicals that exist as coolants in refrigerators.
B、In modern societies, refrigeration of food is necessary to prevent unhealthy and potentially life-threatening conditions.
C、Replacement chemicals that will not destroy ozone have not yet been developed and would be more expensive than the chemicals now used as coolants in refrigerators.
D、Even if people should give up the use of refrigeration, the coolants already in existing refrigerators are a threat to atmospheric ozone.
E、The coolants in refrigerators can be fully recovered at the end of the useful life of the refrigerators and reused.
答案
E
解析
本题读题重点应放在最后两句话上。推理前提为“When they reach...”,结论为:“So there isno way to...”。反对重点反对前提。若冰箱中的制冷剂可以在冰箱完成使命后被完全开发并重新使用,正如(E)所说,那么这些制冷剂就不可能到达臭氧层,所以(E)反对了前提,因此(E)为正确答案。(A)中的“the quantity”,(B)中的“refrigeration of food”均与推理无关;(C)、(D)均起到部分支持作用。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3973238.html
相关试题推荐
Aworldwidebanontheproductionofcertainozone-destroyingchemicalswouldpr
Notingthatthenumberofcrimescommittedinacertaincityhaddecreasedin19
Thetoxinproducedbycertainmarinesnailscontainsvariousproteins,oneofwh
Figuresissuedbythegovernmentofacertaincountryshowthatin1980thepubl
Inacertainmunicipality,ajudgeoverturnedasuspect’sconvictionforposses
DuringtheRenaissance,scholarswereuncertainastobelocationofTroy,andb
Thereissubstantialevidencethatcertainformsofsolarenergyeithernoworw
Upsetbytherecentdownturninproductionnumbersduringthefirsthalfofthe
Incold-waterhabitats,certaininvertebratesandfishconvertstarchesintocom
InForcesofProduction,DavidNobleexaminesthetransformationofthemac
随机试题
加拿大的温哥华(Vancouver)1986年刚刚度过百岁生日,但城市的发展令世界瞩目。以港立市,以港兴市,是许多港口城市生存发展的道路。经过百年开发建
The______talksbetweenChinaandJapanwerethebaseofthelateragreement.A、in
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
利用( )可以获取某FTP服务器中是否存在可写目录的信息。A.防火墙系统 B
传统的千兆以太网GBIC都是采用两根光纤进行数据传输,在EPON中,为了降低施工
理财师根据家庭生命周期的不同,可以了解、掌握处于不同家庭生命周期阶段的客户的(?
下列这首古代诗歌的作者是:"松下问童子。言师采药去。只在此山中,云深不知处"(
设电阻规范下限为95Ω,规范上限为105Ω,现设电阻规范上、下限不变,另一批电阻
通常,进行岩体稳定性分类时,不采用( )参数。A.岩石强度 B.岩石的吸水性
胰头癌 A.左上腹痛突出,放射到腰背部,夜痛尤剧 B.进行性加重的黄疸 C
最新回复
(
0
)