首页
登录
职称英语
In the 1980s, neuroscientists studying the brain processes underlying our se
In the 1980s, neuroscientists studying the brain processes underlying our se
游客
2025-02-19
45
管理
问题
In the 1980s, neuroscientists studying the brain processes underlying our sense of conscious will compared subjects’ judgments regarding their subjective will to move (W) and actual movement (M) with objective electroencephalographic activity called readiness potential, or RP. As expected, W preceded M: subjects consciously perceived the intention to move as preceding a conscious experience of actually moving. This might seem to suggest an appropriate correspondence between the sequence of subjective experiences and the sequence of the underlying events in the brain. But researchers actually found a surprising temporal relation between subjective experience and objectively measured neural events: in direct contradiction of the classical conception of free will, neural preparation to move (RP) preceded conscious awareness of the intention to move (W) by hundreds of milliseconds. [br] In the context in which it appears, “temporal” most nearly means
选项
A、secular
B、mundane
C、numerical
D、physiological
E、chronological
答案
E
解析
根据最后一句话可知,temporal在文中表示“和时间有关的”,因此选项E正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3964219.html
相关试题推荐
Inthe1980s,neuroscientistsstudyingthebrainprocessesunderlyingourse
Inthe1980s,neuroscientistsstudyingthebrainprocessesunderlyingourse
Studyingabroad-Howdoyouthinkstudyingoverseaswillbedifferenttostudyi
Doyoulikestudyinginagroup? No,notreally.Ipreferstudyingbymyself,b
StudyingEnglishinanEnglish-speakingcountryisthebestbutnottheonly
Itisbetterforstudentstoliveawayfromhomewhilestudyingatuniversit
Thestudentsayssheis______whensheisstudyingathome.[br]Theadvisers
Thestudentsayssheis______whensheisstudyingathome.[br]Theadviserh
Thestudentsayssheis______whensheisstudyingathome.[br]Themainprob
Thestudentsayssheis______whensheisstudyingathome.[br]Asaresult,
随机试题
Whendoestheplanetakeoff?[img]2010q3/ebecflm_ebfllistv_0833_108[/img][br]
CrossCulturalAdvertisingAsuccessfulcrossculturaladvertisingcampaignlarg
_____,amanwhoexpresseshimselfeffectivelyissuretosucceedmorerapidlyt
Wehadaroadaccidentlastweekend,butwewere(luck)______toescapeinjury.l
[originaltext]Doyouhavecancer?Whetheryou’vejustbeendiagnosedorwhe
[originaltext]Moderator:Today’sspeakerisDannyHillis,aninventor,
Borrowingtostartabusinessisnoteasy.Gettingabankloan,particularly
ACoolerPlanetScientistsarecookingupsolution
隧道超、欠挖测定中,直接量测开挖断面面积的方法是()。A.三维近景摄影法 B
悉尼歌剧院的设计者是()人。A.英国 B.荷兰 C.丹麦 D.日本
最新回复
(
0
)