首页
登录
职称英语
Migratory songbirds breeding in Eurasia’s temperate forests depend on a summ
Migratory songbirds breeding in Eurasia’s temperate forests depend on a summ
游客
2025-02-19
29
管理
问题
Migratory songbirds breeding in Eurasia’s temperate forests depend on a summer flush of insects, particularly caterpillars, to feed themselves and their offspring. In some places, these caterpillars are emerging earlier in responses to rising global temperatures.
In theory, the songbird could simply push up their departure from their winter quarters to catch the earlier flush of insect prey.
If, however, the birds rely on a fixed cue such as increasing day length to begin flying north, they may be unable to adjust the timing of their migration. Precisely this disruption in the emergence of insects relative to the timing of songbird migration has been identified as the cause of a significant decline in populations of pied flycatchers in the Netherlands. [br] The primary function of the highlighted sentence is to
选项
A、refute the legitimacy of an earlier claim.
B、hypothesize about a response to a particular situation.
C、point out a distinction between two theories.
D、present an explanation for a shifting environment.
E、illustrate a problem by providing an example.
答案
B
解析
a particular situation指的是“昆虫提前出现”,a response指的是“鸟类可以提前迁徙”,hypothesize对应第三句给出的理论推测,因此选项B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3964059.html
相关试题推荐
MigratorysongbirdsbreedinginEurasia’stemperateforestsdependonasumm
Doyounormallyseefilmsatcinemasoronline? Well,itdependsonwhetherIt
Dopeoplelikeexercisinginyourcountry? Well,itdependsontheageofpeopl
ThechartbelowshowstheshapingandgrowthoftheforestsinYellowstoneN
People’sshoppinghabitsdependmoreontheagegrouptheybelongtothanan
MIGRATORYBEEKEEPING[img]2014m7x/ct_eirm_eirread_0061_20
MIGRATORYBEEKEEPING[img]2014m7x/ct_eirm_eirread_0061_20
MIGRATORYBEEKEEPING[img]2014m7x/ct_eirm_eirread_0061_20
MIGRATORYBEEKEEPING[img]2014m7x/ct_eirm_eirread_0061_20
ThewriterbelievesthatsustainabledevelopmentisdependentonA、urbaneconomic
随机试题
Asthepaceoflifecontinuestoincrease,wearefastlosingtheartofrel
对于早期阶段的被投资企业,投资机构侧重于协助其进行( )。 Ⅰ、规范管理
甲公司拟收购某上市公司,如无相反证据,下列属于一致行动人的有( )。 Ⅰ.甲
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
男,50岁,有肝硬化病史5年,突然呕血约800ml,伴黑便,速来就医。查体:神志
使用化学灭菌或消毒时,错误的是A.根据需要选择合适的消毒剂 B.了解化学消毒剂
有关急性颅内压增高的表现错误的一项是A.早期有性格改变 B.可见复视 C.多
正因为要依靠人民,所以更要________人民的力量,这一点,恰恰也是改革开放取
下列关于城市环卫设施规划的表述,哪项是错误的?()A.中心城市垃圾焚烧厂可
共用题干 某患者,60岁。因松动于3个月前拔除,要求修复。基托厚度是A:1m
最新回复
(
0
)