首页
登录
职称英语
As it was published in 1935, Mules and Men, Zora Neale Hurston’s landmark co
As it was published in 1935, Mules and Men, Zora Neale Hurston’s landmark co
游客
2025-02-19
30
管理
问题
As it was published in 1935, Mules and Men, Zora Neale Hurston’s landmark collection of folktales, may not have been the book that its author first had in mind. In this anthropological study, Hurston describes in detail the people who tell the stories, often even inserting herself into the storytelling scene. Evidently, however, Hurston had prepared another version, a manuscript that was recently discovered and published after having been forgotten since 1929. This version differs from Mules and Men in that it simply records stories, with no descriptive or interpretive information.
While we cannot know for certain why Hurston’s original manuscript went unpublished during her lifetime, it may have been because publishers wanted something more than a transcription of tales. Contemporary novelist and critic John Edgar Wideman has described Black literature as the history of a writing that sought to escape its frame, in other words, as the effort of Black writers to
present
the stories of Black people without having to have a mediating voice to explain the stories to a non-Black audience. In this, Hurston may have been ahead of her time. [br] The passage suggests that Hurston may have done which of the following in preparing her original version?
选项
A、Discussed her mode of presentation with her publisher before writing the first draft, in order to reduce the possibility of misunderstanding.
B、Shortened her presentation of the stories to the bare minimum in order to be able to present more folklore material.
C、Put it aside for several decades in order to maximize its potential audience when it was published.
D、Reluctantly agreed to reshape it in order to take out various elements with which her publisher had been dissatisfied.
E、Chose not to include editorial commentary, in order to present the stories on their own terms.
答案
E
解析
本题问的是一开始的版本,即那个未被出版的版本,选项E正确。根据原文可知,这个未被出版的版本其特点就是只呈现故事,而没有任何的解读。A项没提和出版商讨论。B项文中没提故事的数量。C项这一版本是用来专门针对非裔美国人的,没有顾及其他种族的美国人读者,因此它出版的时候无法最大化潜在读者。D项这一版本只有故事,出版的版本增加了解释,因此未出版的版本反而是增加了元素才能满足那些出版商。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3963963.html
相关试题推荐
Asitwaspublishedin1935,MulesandMen,ZoraNealeHurston’slandmarkco
Asitwaspublishedin1935,MulesandMen,ZoraNealeHurston’slandmarkco
Asitwaspublishedin1935,MulesandMen,ZoraNealeHurston’slandmarkco
Thispassageisadaptedfrommaterialpublishedin2002.In1971,hoton
Thispassageisadaptedfrommaterialpublishedin2002.In1971,hoton
In1755BritishwriterSamuelJohnsonpublishedanacerbiclettertoLordCh
In1755BritishwriterSamuelJohnsonpublishedanacerbiclettertoLordCh
随机试题
Polarbearsaresufferingina【C1】________(warm)worldthaneverbefore.
TheMoralityTestA)Fromca
(Ⅰ),(Ⅱ)问a,b,c取何值时,(Ⅰ),(Ⅱ)为同解方程组?
在IT系统运营过程中,经过故障查明和记录,基本上能得到可以获取的故障信息,接下来
某在用3×30m预应力混凝土简支梁桥,上部结构T梁采用预制、吊装施工,每跨有9片
在发放贷款时,衡量贷款申请人偿债能力的指标通常为()。A.贷款价值比率 B
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
在金融市场上最大的资金供给者是()。A.中央银行 B.企业 C.居民 D
20世纪60年代,法国教育家保罗·朗格朗提出了()理论。
桥梁桩基础按施工方法可分为()A.沉桩 B.钻孔灌注桩 C.挖孔桩
最新回复
(
0
)