首页
登录
职称英语
Growing grapes in greenhouses containing air enriched with carbon dioxide in
Growing grapes in greenhouses containing air enriched with carbon dioxide in
游客
2025-02-19
52
管理
问题
Growing grapes in greenhouses containing air enriched with carbon dioxide increases crop yields, an effect that is enhanced when the growing temperature is also raised several degrees. Although enclosed cultivation is impractical in vineyards, increases in yields from grape cultivation in the open air can be expected because emissions from the burning of fossil fuels will almost certainly lead to an increase in the carbon dioxide content of atmospheric air over the next century.
Which of the following, if true, most weakens the argument?
选项
A、When grapes are grown in greenhouses, it is relatively easy to control the grape pests that thrive in air enriched with carbon dioxide.
B、Recent improvements in pest control have increased grape yields in many vineyards.
C、Increasing carbon dioxide levels in greenhouses has not been shown to improve the quality of grapes grown in greenhouses.
D、Increasing carbon dioxide levels in greenhouses increases the sweetness of raisins made from grapes grown in the greenhouses.
E、As the carbon dioxide level in the open air increases, temperatures at the Earth’s surface will also increase.
答案
A
解析
二氧化碳上升时,在露天环境下控制害虫不容易→产量下降。削弱了结论,故A正确。B项加强了结论,故不选。C项文章讨论的是产量,和品质无关,故不选。D项错误原因同选项C。E项温度和二氧化碳都上升,根据文章可知这会导致葡萄产量上升。加强了结论,故不选。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3963833.html
相关试题推荐
Inanexperiment,agroupofpregnantmicewereeachgivenfoodcontainingm
Growinggrapesingreenhousescontainingairenrichedwithcarbondioxidein
Increasingthepriceofpetrolisthebestwaytosolvegrowingtrafficand
Thegraphbelowshowsaveragecarbondioxide(CO2)emissionsperpersonintheU
Whichpollutantiscurrentlythesubjectofurgentresearch?A、nitrogendioxideB
随机试题
[img]2017m5x/ct_ehbm_ehbreadx_0433_201705[/img][br]Howshouldyouadjustthew
[originaltext]M:Istilldon’tunderstandwhatitisthatyouaretalkingabout
32岁,因患慢性宫颈炎行宫颈活检,病理诊断为宫颈息肉。其病理变化为下列哪一项A.
在我国,证券交易所的设立和解散,由()决定。A.国务院 B.证监会 C.中
目前,( )已成为房地产经纪人获得客源的一个重要渠道。A.网上虚拟地盘 B.
患者女,32岁。患急性再生障碍性贫血入院,给予丙酸睾酮治疗,应定期检查哪项A.肝
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
下列句子中,没有语病的一句是()。[农行真题] A.半个世纪以来,他的足迹踏遍
在石料缺乏地区,对于地基承载力较低的路堤地段,宜采用的路基支挡结构是()。A.
依法实施强制监理的工程项目,对施工组织设计中的安全技术措施或者专项施工方案是否符
最新回复
(
0
)