首页
登录
职称英语
Unlike other countries, the police in the UK do not carry guns. Some think t
Unlike other countries, the police in the UK do not carry guns. Some think t
游客
2025-02-19
46
管理
问题
Unlike other countries, the police in the UK do not carry guns. Some think this leaves citizens unprotected, while others consider it reduces the overall level of violence in society.
Give reasons for both sides of this argument and state your own opinion.
选项
答案
As opposed to the extensive use of weapons in the US, people in UK, even the police are not allowed to take guns. Some people argue that it may trigger off insecurity of city dwellers, whereas others assert that it can eliminate the whole violence in the society. Hereby, I would like to discuss both perspectives in the following paragraphs.
Some people believe that the absence of carrying guns is disadvantageous in many aspects in any nations. It has been a trend that the violence is increasing in various parts of the world. More and more criminals these days carry guns and other dangerous weapons, but our police force only have pepper spray and batons for protection (as well as bullet proof vests). This is not enough, not enough of a deterrent, not enough in today’s society. If the police have proper equipment, i.e. carrying a gun, they would hopefully not lose their lives and the residents will feel safer and better protected.
Others, however, hold the opinion that police should not be allowed to carry guns. There have been plenty of cases that some robbers or thieves who commit crime but do not deserve death were shot down by police. Furthermore, some unqualified and irresponsible policemen may hurt some innocent citizens even to death when they are pursuing some culprits. Additionally, guns of police may often be lost and will touch off an even worse situation. And thus, it will reduce the overall violence in our society by not allowing guns to the police.
In conclusion, both opponents and proponents of such a practice have their respective reasons and justifications. However, as a person always expecting a peaceful life, I personally agree with the latter view. If the guns and some of other weapons would be totally restricted in the modern globe, the serious phenomenon of violence and other relevant behaviors would vanish. Hence, it is my sincere wish that governments of other countries would follow the example of UK to avoid the whole violence in the world.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3962928.html
相关试题推荐
InWesterncountries,peoplespendalotofmoneyontheirpets.Somepeople
Unlikeothercountries,thepoliceintheUKdonotcarryguns.Somethinkt
Manyfemalesjointhearmyinsomecountries.Somepeoplethinkwomenshould
Somepeoplethinkvisitorstoothercountriesshouldimitatelocalcustomsa
Insomecountries,thenationaltraditionalartsarefacingextinction.Some
Shouldcountriesundertakespaceexploration?Inthepast,therewerejus
Overpopulationhasbeenanissuefacedbymanycountries.Describesome
Manydevelopingcountriesarecurrentlyexpandingtheirtouristindustries.
Inmanycountries,theelderlyproportionofthepopulationisincreasingst
Somepeoplesaythatgivingaidtopoorcountrieshasmorenegativeeffects
随机试题
Iwanttomakeuseofthisshortgatheringtomakeclearourworkingrequirem
TheSpaceAge______inOctober1957whenthefirstartificialsatellitewaslau
【B1】[br]【B16】A、forB、atC、onD、aboutB此题考查的是look动词短语和文章的语义衔接。第二段第一句是说“所有的国家都赞同
Hewas______totellthetrutheventohisclosestfriend.A、toomuchofacoward
下列关于公司债券上市的说法中,错误的是()。A:债券发行额不低于人民币一千万元
地西泮的催眠作用机制是A.抑制前列腺素合成酶,使前列腺素合成减少 B.选择性抑
(2018年真题)根据问卷设计中问题的排序原则,下列正确的排列顺序是()。
制定、发布对银行业金融机构监督管理的规章、规则的机构是()。 A.全国人大
关于远期交易与期货交易的区别,下列描述错误的是()。A.期货交易和远期交易都是
某调水枢纽工程主要由泵站和节制闸组成,其中泵站设计流量120m3/s,安装
最新回复
(
0
)