首页
登录
职称英语
The early expansion of the sugar industry was based on cane transported from
The early expansion of the sugar industry was based on cane transported from
游客
2025-02-02
42
管理
问题
The early expansion of the sugar industry was based on cane transported from two different parts of the Orient, first from India and second from the islands of the Southwest Pacific. From India, sugar cane was carried through the western regions of Asia into Arabia and later into the countries bordering on the Mediterranean. It was established in Sicily in about A. D. 703 and was carried to Spain in about A. D. 755. As early as A. D. 1,150, Spain had at least 75,000 acres of cane. During this early period sugar cane was grown largely to supply local wants. The Crusades were partly responsible for the further expansion and improvement of the sugar industry and for interesting Europeans in the use of sugar. [br] In the 12th century, most cane was grown for ______.
选项
A、export
B、industrial use
C、sale in the large cities
D、local use
答案
D
解析
细节题型见第五句:During this early period sugar cane was grown largely to supply local wants.在早期,种植甘蔗主要是为了供应本地的需求。因此答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3939534.html
相关试题推荐
Theearlyexpansionofthesugarindustrywasbasedoncanetransportedfrom
Theearlyexpansionofthesugarindustrywasbasedoncanetransportedfrom
ThematurityofITindustryandtheintegrationofITintothemainstreamofeco
Theexpansionofadulttrainingprogramhasresultedpartiallyfromthefeminist
There______inthatpartofthecountry.A、arenotmuchindustryB、isnotmanyind
Anyonecangiveexamplesofdreadfuldamagesdonebythisindustry,whichisapp
ThematurityofITindustryandtheintegrationofITintothemainstreamofeco
TheNationalIndustrialRecoveryActwasdesignedtospurindustry.A、taxB、stimu
Asweknow,knowledgeisthe______conditionforexpansionofthemind.A、incompat
TheAustrianmanufacturingindustryconsistsofafewlargeorganizations,many
随机试题
[originaltext]I’vegotasorethroatandabadcough.[/originaltext][originalt
Thereceptionwasattendedby______membersofthelocalcommunity.A、excellentB、
Weuselanguageeveryday.Weliveinaworldofwords.Hardlyanymomentpa
[originaltext]M:Sowhat’syourtrouble?W:Well,doctor,mybiggestproblemis
EconomizingofthePoorComprehendingEconomiz
[originaltext]W:Thereisadirectflightat10o’clockoraflightat2thisa
当学生对美术作品发表了较为偏激的见解时,教师合适的做法是( )。A.予以严厉批
B解题指导:只有B项使得第二组图形与第一组图形规律类似,故答案为B。
奕认为,太平天国、捻军等农民起义是“心腹之害”,俄国是“肘腋之忧”,英国是“肢
某制药厂在2009年投保了产品责任保险,保险期限为一年。在保险期限内某患者服用该
最新回复
(
0
)