首页
登录
职称英语
What is this talk mainly about? [br] [originaltext] One important thing abou
What is this talk mainly about? [br] [originaltext] One important thing abou
游客
2025-01-27
55
管理
问题
What is this talk mainly about? [br]
One important thing about art movements is that their popularity can be affected by social conditions, which are themselves often affected by historical events. As an example, look at what happened in the United States early in the 20th century, around the time of the Great Depression. The art movement known as the Regionalism had begun in the United States even before the Depression occurred. But it really flourished in the 1930’s, during the Depression years. Why? Well, many artists who had been living in big cities were forced by the economic crisis to leave those big cities and move back to their small towns in rural America. Some of these artists came to truly embrace the life in small towns and to eject city life in so-called "sophisticated society." These artists, or more specifically, certain painters, really built the regionalist movement. They created things from everyday life in small towns or farming areas. And they depicted the really big glorified or romanticized country life, showing it as stable, wholesome, and embodying important American traditions. And this style became very popular, in part because of the economic conditions of the time. You see, the Depression had caused many Americans to begin to doubt their society. But regionalist artists painted scenes that glorified American values, scenes that many Americans could easily identify with. So the movement helped strengthen people’s faith in their country, faith that had weakened as the result of the Depression. But in the 1940’s, before and after the Second World War, American society began to take on a much more international spirit, and Regionalism with its focus on small town life, lost a lot of popularity.
选项
A、Many artists lost faith in the value of art.
B、Many artists were forced to take jobs in other fields.
C、Many artists moved away from large cities.
D、Many artists in the United States moved to other countries.
答案
C
解析
是非判断。题干:作者怎样描述在大萧条时期美国的艺术家?根据原文“…many art—ists who had been living in big cities were forced by the economic crisis to leave thosebig cities and move back to their small towns in rural America.”,译文为:……许多原先居住在大城市的艺术家迫于经济危机的压力,离开了大城市,返回到美国乡间的小城镇。A选项为“许多艺术家对
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3930515.html
相关试题推荐
Youwillhearaspeechonwomenempowerment.[originaltext]Throughouttheworld,
Youwillhearaspeechoneducation.[originaltext]Ladiesandgentlemen,theedu
[originaltext]A:Chineseurbanresidentsarechangingtheirdesignerhandbagsf
[originaltext]A:IhavebeennoticingsomeinterestingtopicsthatmanyYouTube
[originaltext]A:Inrecentyears,moreandmorepeoplearegettingtheopportun
[originaltext]A:Idon’tfeellikemyselftoday.I’vebeenupthewholenight.
[originaltext]A:Ialwaysconsideredstudyingabroadbutnevergotachanceto
[originaltext]A:HaveyouwatchedtheChinesePoetryConference!Toairaschol
[originaltext]A:IfyouhaveeverlivedinJapan,you’veprobablydiscoveredth
[originaltext]A:Volunteeringhasitssocial,mental,andphysicalbenefitsfor
随机试题
On2ndAugust1999,aparticularlyhotdayinthetownofCirencesterin
Itisvitalthatyou______quicklytowhateverissaid.A、respondB、respondedC、
【B1】[br]【B7】A、dropsB、withdrawsC、avoidsD、dislikesC词义辨析。drop意为“滴下,丢下”;withdr
[originaltext]M:So,now,(10)youareoutwithyourlatestnovel.It’scalledQ
[originaltext]M:WouldyoulikeacopyofprofessorSmith’s.article?W:Thanks
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.T
健康管理师运用软件信息管理功能的服务路径是不包括()。A.执行干预处方 B.分
下列哪项不是围绝经期的症状A.神经心理症状 B.接触性出血 C.血管舒缩失调
根据下列资料回答问题。 在列出的各省市的人身险保费收入中,上海市的人身
正常张口度的简易测量A:检查者示、中、环指三指末节的宽度 B:检查者示、中、环
最新回复
(
0
)