首页
登录
职称英语
Health officials in western Siberia are to begin in slaughter of thousands o
Health officials in western Siberia are to begin in slaughter of thousands o
游客
2025-01-23
47
管理
问题
Health officials in western Siberia are to begin in slaughter of thousands of birds today after identifying Russia’s first outbreak of a bird flu strain that can be fatal in humans. Doctors in neighboring Kazakhstan have also (1) that a 19-year-old poultry worker (2) admitted to hospital with (3) of bird flu, only to be diagnosed (4) double pneumonia.
The H5N1 strain of avian (5) has killed 60 people (6) 2fib in Vietnam, Thailand, Cambodia and Indonesia, but has rarely been found in birds or humans (7) Asia.
Health officials (8) that HSN1 is infecting migrating birds, which could spread the (9) into Europe. Earlier this year China registered the first outbreak of H5N1 (10) wild birds, some of which (11) to breeding grounds in Siberia. These birds could come (12) contact with others flying to Europe and North America.
Russia’s (13) began in the Novosibirsk (14) , about 1,750 miles (15) of Moscow in the Asian part of Russia, early last month, but the veterinary service (16) the virus only last week. Valery Mikheyev, the chief sanitary doctor of Novosibirsk, said that teams had been (17) the (18) birds and supervising the slaughter in13 (19) villages. He said, "The state of (20) of the inhabitants of these areas gives (21) cause for alarm. Up to 6,000 people are being (22) per day.
The virus seems to have (23) only private farms that let (24) mix with wild birds. Further outbreaks were registered in the Omsk and Altai regions, but the strain had (25) to be determined, Russia’s Emergency Situations Ministry said. [br]
选项
答案
affected/related
解析
语境搭配原本此处可填“邻近的村庄”,但文中提到具体数字13,因此应是指“已受感染的村庄”,因此答案为affected/related。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3925845.html
相关试题推荐
WhenarchaeologistssearchedtheremotenorthwesterncoastofAlaska,theydidn
Thetotalenergygivenoffisthousandsoftimesmorethanany______chemicalrea
Thereisnotanyevidenceofspecialconcernamongtheofficialsaboutthegrowi
Comparingwithfewwriterskissedbyfortune,therearethousandsmorewhoselon
AmericanofficialshaveattimesusedphotographstobuttresstheirclaimsofRu
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Weareimmun
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Weareimmun
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Weareimmun
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Weareimmun
Fromthehealthpointofviewwearelivinginamarvelousage.Weareimmun
随机试题
【B1】[br]【B5】A、useB、usageC、usefulnessD、usingA句意:然而,电子转帐技术将有可能改变金钱的本质,并且使金钱与
Concomitantly,therateofnewcasesofthedeadskincancer,melanoma,hasgrow
(1)Criminologyhastreatedwomen’sroleincrimewithalargemeasureofind
WhatistroublingKerryPacker?[originaltext]Australia’srichestmanKerryP
DoCollegeInterviewsCount?[A]DannyPetersworekhakis
男性,35岁。行走时被从对面行驶而来的摩托车撞伤腹部1小时。伤后倒地即感腹部持续
功利论的主要特征包括A、用“功利”来定义善的内涵 B、强调行为的结果 C、不
《变电运维管理规定》:关于辅助设施,下列说法错误的是:()。变电站消防设施的相
下面有关兵制的内容,与唐玄宗有关的是()A.不再实行军民异籍 B.增加了军府
下列哪些情况,相关人员连续2年未在机构中执业的.在申请从业资格前应当参加协会组织
最新回复
(
0
)