首页
登录
职称英语
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they res
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they res
游客
2025-01-22
59
管理
问题
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they
reside
in the center of large cities. In fact, more Americans live in the suburbs of large metropolitan areas than in the cities themselves.
The Bureau of the Census regards any area with more than 2,500 people as an urban area, and does not consider boundaries of cities and suburbs.
According to the Bureau, the political boundaries are less significant than the social and economic relationships and the transportation and communication systems that
integrate
a locale. The term used by the Bureau for an integrated metropolis is an MSA, which stands for Metropolitan Statistical Area. In general, an MSA is any area that contains a city and its surrounding suburbs and has a total population of 50,000 or more.
At the present time, the Bureau reports more than 280 MSAs, which together account for 75 percent of the US population. In addition, the Bureau recognizes 18 megapolises, that is, continuous
adjacent
metropolitan areas. One of the most obvious megapolises includes a chain of hundreds of cities and suburbs across 10 states on the East Coast from Massachusetts to Virginia, including Boston, New York, and Washington, D. C. In the Eastern Corridor, as it is called, a population of 45 million inhabitants is concentrated. Another megapolis that is growing rapidly is the California coast from San Francisco through Los Angeles to San Diego. [br] Which of the following is NOT true?
选项
A、An integrated metropolis is an MSA.
B、MSA stands for Metropolitan Statistical Area.
C、A metropolis includes at least a metropolitan.
D、An MSA refers to city and its suburbs, with over 50,000 people.
答案
C
解析
本题考查是非判断。根据第三段第二、三句“The term used by the Bureau for anintegrated metropolis is an MSA,which stands for Metropolitan Statistical Area.In general,anMSA is any area that contains a city and its surrounding suburbs and has a total population of50,000 or more.”可知,A、B、D三项在文中一一提到,均正确。只有C项在文中没有相关支持信息,故不正确。所以,答案是C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3923920.html
相关试题推荐
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyres
随机试题
MessageCOMPLAINTSComplaint:NickLee,(1)______CarpetCompanyF
Choosethecorrectletter,A,BorC.[br]Thecampuscrimeratehas______sofa
【B1】[br]【B5】[originaltext]I’mMr.Britain,theheadlibrarian,andtoday
Manycriticsconsiderthatfarmorestressisplacedonachievementsinat
在申请领取施工许可证应当具备的条件中,下列哪一条是错误的?()A.已经办理该
关于儿童青少年每天身体活动时间和强度每天累计至少达到()A.30分钟中等强度
不属于苯二氮卓类药物作用特点的是A.具有抗焦虑作用 B.具有外周性肌松作用
酶促反应药动学研究的是A:酶分子结构 B:酶的特异性 C:酶的活性中心 D
如图是某复杂电路的一部分,A、B两点间的电位差为()V。 A.10
下列行为中,属于风险转移的有()。A.将已做完前期工作的项目转给他人投资
最新回复
(
0
)