首页
登录
职称英语
According to the passage, what has made America’s system of higher education a g
According to the passage, what has made America’s system of higher education a g
游客
2025-01-18
40
管理
问题
According to the passage, what has made America’s system of higher education a great success? [br]
The decentralization, diversity, academic freedom and shared governance that have evolved over the past two centuries have made America’s system of higher education one of the most accessible and democratic in the world. Today educators from around the globe are turning to U.S. institutions of higher learning for inspiration.
Recent years have seen a dramatic shift in the composition of capital flow to emerging market economies. In light of the evidence on the advantages of different kinds of capital, the change looks like one for the better. Bank lending has fallen sharply. Portfolio investment has gone up and foreign direct investment has soared despite the difficulties in expanding it as quickly as many countries would wish.
选项
A、It has become difficult to get foreign direct investment.
B、Banks no longer offer any loans.
C、Portfolio investment has increased.
D、Those market economies didn’t take advantage of different kinds of capital.
答案
C
解析
事实细节的找寻和判断。原文认为资本向正在出现的市场经济流动的构成出现巨大变化,而后列举三方面事实细节(bank lending, portfolio investment, foreign direct investment)予以说明,将题干中相关信息与原文对照,可发现只有选项c的说法与原文相符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3917757.html
相关试题推荐
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
InterpretthefollowingpassagesfromChineseintoEnglish.Startinterpretin
随机试题
FewpeoplewoulddefendtheVictorianattitudeofchildren,butifyouwerea
Enochcouldbeaveryhandsomeboybuthe______tohisappearance.A、paysnoatt
With950millionpeople,IndiarankssecondtoChinaamongthemostpopulous
[originaltext]W:Whyareyouleavingsoearly?Themoviedoesn’tstarttillsev
图示冲床的冲压力F=300πkN,钢板的厚度t=100mm,钢板的剪切强度极限τ
对于高血压生活方式干预的实际效果进行评估时干预时间一般为()。A.3个月
微棱镜型反光膜结构中,其棱镜()。A.没有空气层 B.有1个空气层 C.有
甲有限责任公司(以下简称甲公司)为增值税一般纳税人,收到乙投资方作为资本投入的一
设计生产能力为50m3/h的混凝土生产系统,其生产规模为()。A.特大型
对于一般的工业与民用建筑工程而言,单位工程概算按其工程性质分为建筑工程概算和设备
最新回复
(
0
)