首页
登录
职称英语
Which of the following statements is true of the new building? [br] [originalte
Which of the following statements is true of the new building? [br] [originalte
游客
2025-01-17
43
管理
问题
Which of the following statements is true of the new building? [br]
Though officially known as the Swiss Re Tower, Londoners universally refer to the new 41-storey buildings as "the Gherkin" , meaning a little cucumber, though it actually looks more like a pine cone. As a typical example of green architecture, what is most remarkable about the building is its energy-efficiency. Thanks to its artful design and some fancy technology, it is expected to consume up to 50% less energy than a comparable conventional office building. Green architecture is changing the way buildings are designed, built and run.
Proponents of green architecture argue that the approach has many benefits. In the case of a large office, for example, the combination of green design techniques and clever technology can not only reduce energy consumption and environmental impact, but also reduce running costs, create a more pleasant working environment, improve employee’s health and productivity, reduce legal liability and boost property values and rental returns.
Green architecture, a term which only came into use in the 1990s, has its origin in the energy crisis of the 1970s, when architects began to question the wisdom of building enclosed glass-and-steel boxes that required massive heating and cooling systems. Early proponents of more energy-efficient architecture included William McDonough, Bruce Fowle and Robert Fox in America, Thomas Herzog in Germany, and Norman Forster and Richard Rogers in Britain.
选项
A、Artful design,
B、Environment-friendliness.
C、Low energy consumption.
D、Low cost of running.
答案
C
解析
掌握某些重要表达的同义替换,可迅速定位原文信息处,有助于正确解题。原文中的most remarkable和energy-efficiency分别与题干中the most impressive characteristic和选项中low energy consumption意思相同。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3916619.html
相关试题推荐
Healthsystemsstrengthening—which,inglobalhealthspeak,meansbuildingand
Followingayearoffastdevelopment,bythefirstquarterofthisyear,Chinah
Idonotadvocatebuildingtheparknearajetport,whichmightmakepeopletos
Healthsystemsstrengthening—which,inglobalhealthspeak,meansbuildingandr
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国经济社会发展的讲话。中国的改革开放已经走过了26个年头。26年来,中国发生了翻天覆地的变化。
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国教育改革与发展的讲话。党的十一届三中全会以来,随着党和国家工作重点转移到以经济建设为中心。
[originaltext]下面你将听到的是一段有关海洋的讲话。海洋是全球生命支持系统的一个不可缺少的组成部分。海洋不仅是自然资源的宝库,同时也是我
[originaltext]下面你将听到的是一段有关矿产开发的讲话。中国经济高速发展,需要大量的矿产品及相关的能源与原材料加工制品。每年消耗的矿石量
[originaltext]下面你将听到的是一段有关企业管理的讲话。Itstandstoreasonthatforanorganiza
随机试题
JoeCoyneslidesintothedriver’sseat,startsupthecarandheadstotown
Freedomofexpressionisnotnecessarilya(i)______force:communitiesthatenco
[originaltext]Haveyouevertraveledonanyofthegiantjetairplanes?If
没有哪个国家比中国对汽车更痴狂了,这里新成为中产阶层的人们的梦想就是拥有一辆闪闪发光的(shiny)新汽车。但仅仅有汽车对这些渴望超越中产阶层的人们是不
MyViewOnDrivingRestrictionsinBigCities1.大城市的交通拥挤问题越来越凸显2.有人提出通过车辆限行缓解交通
健康管理业务指导、培训与研究的内容包括()A.健康教育 B.理论技术培训
关于非流通国债,下列论述正确的有()。 ①非流通国债是指不允许在流通市场上交
新装或变动过内、外连接线以及改变过结线组别的变压器,在并列运行之前必须核定相位。
采用分离式配筋的多跨板,板底钢筋宜全部伸入支座;简支板或连续板下部纵向受力钢筋伸
C血栓闭塞性脉管炎临床特点是 A.多为有吸烟嗜好的青年女性 B.患肢踝关节过
最新回复
(
0
)