首页
登录
职称英语
The speaker mainly discusses________. [br] [originaltext]Culture can be defined
The speaker mainly discusses________. [br] [originaltext]Culture can be defined
游客
2025-01-17
35
管理
问题
The speaker mainly discusses________. [br]
Culture can be defined as behavior that is learned and transmitted to members of a group. A child learns a particular behavior through observation as well as through positive and negative feedback from his/her family and peers. A minor point to remember is that this feedback can be overt or covert. Much covert feedback involves nonverbal cues that an outsider to that culture would not understand.
The dramatic critic, on the other hand, has no such advantage. He cannot be selective; he must cover everything that is offered for public scrutiny in the principal playhouse of the city where he works. The column space that seemed, yesterday, so pitifully inadequate to contain his comments on Long Day’s Journey Into Night is roughly the same as that which yawns today for his verdict on the latest scrap of milk-fed Kitsch that has chanced to find for itself a numbskull backer with a hundred thousand dollars to lose.
选项
A、inclined to be objective
B、conditioned by certain requirements of his column
C、happy to oblige the backers of plays
D、suspicious of criticism directed against him
答案
B
解析
能够从某些词语的内涵中探察作者的观点态度。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3916607.html
相关试题推荐
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisina
随机试题
众所周知,鸟无翅膀不能飞,人无双腿不能走。但对尹小星而言,鸟无翅膀不能飞,人无双腿却能走!1970年出生于江苏一户农民家庭的尹小星,出生仅8个
Teachersandotherspecialistsinearlychildhoodeducationrecognizethatchi
InAustralia,______isthemostpopulatedcity.A、SydneyB、MelbourneC、Canberra
Degrees,ButNoJobsChina’suniversitygraduatesar
全面质量管理实施的原则( )A.预防原则 B.适度原则 C.合作原则 D
《金瓶梅》的作者是()。A.施耐庵 B.蒲松龄 C.兰陵笑笑生 D.吴敬梓
患儿面色?白,全身浮肿,按之深陷难起,大便溏薄,神倦畏寒,腰酸肢冷。治疗应首选A
下列关于GMP的叙述错误的是A.新建、改建和扩建医药企业不需依据GMP B.是
受到抑制而引起有机磷中毒的酶是A:巯基酶 B:羧化酶 C:单胺氧化酶 D:
10kV(66kV)电压等级智能变电站站控层主要设备配置要求:操作员站、工程师工
最新回复
(
0
)