首页
登录
职称英语
The increasing number of the unaccompanied children across the U. S. border pres
The increasing number of the unaccompanied children across the U. S. border pres
游客
2025-01-17
44
管理
问题
The increasing number of the unaccompanied children across the U. S. border press the United States to detain more and more children. [br]
The United States pressured Mexico to step up detentions of migrants after the number of unaccompanied children arriving at the U. S. border soared to more than 44, 500 in the first six months of 2014. Last year, Mexican authorities apprehended nearly 36,000 children, more than half of whom were unaccompanied. By comparison, Mexico detained just 9, 600 children in 2013.
When things go right, the brain is our most trustworthy ally, sharing all our experiences, affirming our beliefs and helping us act on our passions. The mass of soft tissue suspended beneath the skull is your soul mate — until it turns, as it often does, into a source of pain. For some, mental or cognitive distress is a temporary challenge; for others, it can be an intractable and devastating problem.
选项
A、正确
B、错误
答案
B
解析
本题的前半句是对听力原文第一句的概括,与原文相符。原文只说明了精神类疾病给人们带来痛苦,并未谈及能否治愈的问题,因此题干论述的后半部分与原文事实不符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3916248.html
相关试题推荐
Weshouldletmoreyoungparentsandtheirchildrencanenjoyscientificearlye
Overaverylargenumberoftrials,theprobabilityofanevent______isequal
Teenagersinthe1950s,whohadto______anincreasinglyatomizedfamilylifea
Withstripesofblueinksnakingacrosshisfaceandneckandthendisappear
Withstripesofblueinksnakingacrosshisfaceandneckandthendisappear
Withstripesofblueinksnakingacrosshisfaceandneckandthendisappear
Somechildrendisplayanunacceptablecuriosityabouteverynewthingtheyencou
Childrenwhoarepraisedfortheirworkarealways______on.A、encouragedB、approv
Eachyear,inanever-endingcycleofdeathandrebirth,therainssweepacross
Agrowingnumberofpeoplearepursuingadvanceddegreeswithoutstepping______
随机试题
【B1】[br]【B18】A、involvedinB、stemmedfromC、relatedtoD、resultedinBstemfro
PASSAGEONE[br]Giveatitleforthepassage.Myrelationshipswithbooksthroug
[originaltext]A:UntilIwas100yearsold,Ihadn’treallylived.Allthesein
Themanagerofthehotelrequeststhattheirguests______after11:00P.M.A、not
BirdBrainsCrackingWalnutsThe
对
发生多普勒效应必须具备的基本条件()A.有声源与接收体 B.没有回声或回声太弱
在基金资产总值和基金总份额不变的情况下,基金份额净值与基金负债的关系是()。A
邓小平在《社会主义也可以搞市场经济》一文中指出:“社会主义的特征是搞集体富裕,它
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
最新回复
(
0
)