首页
登录
职称英语
What is the problem with photography of Africa? [br] [originaltext]Africa has l
What is the problem with photography of Africa? [br] [originaltext]Africa has l
游客
2025-01-17
47
管理
问题
What is the problem with photography of Africa? [br]
Africa has long been irresistible to art photographers. The problem is that these photographs have, until recently, been taken by non-African photographers. Through their lenses, we have seen the continent’s beauty and its rawness, the savannahs and the cities — but rarely have we seen this through the eyes of those who actually call Africa home.
Over the course of six years, the students’ rates of depression and anxiety dropped considerably. But even he seemed unprepared for the results of testing he did in cooperation with Irvington High School. He had anonymously surveyed two-thirds of Irvington’s 2, 100 students last spring, using two standard measures. The results were stunning: 54 percent of students showed moderate to severe symptoms of depression. More alarming, 80 percent suffered moderate to severe symptoms of anxiety.
选项
A、2100.
B、54% of students.
C、80.
D、67% of students.
答案
B
解析
答案B与原文“54 percent of students showed moderate to severe symptoms of depression”所述相符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3916169.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthepassage?[originaltext]FedChairJanetYellenannou
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[br][originaltext]
Whichofthefollowingstatementsdoesthespeakersupport?[originaltext]Alarg
Whatdoesthispassagetalkabout?[br][originaltext]Facebookistakingav
Whatdoesthispassagetalkabout?[originaltext]Facebookistakingaveryun
Whatdoesthepassagemainlytalkabout?[br][originaltext]Agrowingnumber
随机试题
Whataretheytalkingabout?[br][originaltext]W:Itisasunnyday,isn’tit
•Readthistexttakenfromanarticleaboutusingwindtogeneratepower.•Cho
SevenWaystoCreateaHappyHouseholdA)Everyfamilyisdifferent,wit
Everyonewholoveschocolateknowsthattogetachocolateoutofaboxdem
男,21岁。近半年来反复心悸、胸痛、劳力性呼吸困难,时有头晕或短暂神志丧失。查体
患者,男性,48岁。2天前突然寒战高热,胸痛、咳嗽、咳脓痰、气短。查体:精神萎靡
我国是最早发明印刷术的国家,唐朝印刷的()是世界上现存最早的,标有确切日期的雕版
下列说法正确的有()。A:证券的风险与收益成反比关系B:证券市场难以化解资本的
属于HIV整合酶抑制剂的是A.阿巴卡韦 B.雷特格韦 C.奈韦拉平 D.洛
国家提倡自愿献血的健康公民是( )。A.16周岁到40周岁 B.18周岁到2
最新回复
(
0
)