首页
登录
职称英语
Why is California called the Golden State? [br] [originaltext]California is cal
Why is California called the Golden State? [br] [originaltext]California is cal
游客
2025-01-17
43
管理
问题
Why is California called the Golden State? [br]
California is called the Golden State not because of the gold found at Sutter’s Mill in 1848, but because winter rains make the hills green until the dry air of summer turns them a golden hue.
Britain is in the grip of an epidemic of liver disease, which is hitting harder and earlier than ever before. While death rates among the rest of the big killers, such as cancer and heart disease, are flat or falling, liver disease has bucked the trend and kills three times as many people as it did. Most of those affected die surprisingly young. Over the past decade there has been a fivefold increase in the number developing life-threatening liver damage in their thirties, forties and fifties.
选项
A、Similar to cancer and heart disease, it has become more serious than before.
B、The death rate of liver disease are rising, which is 3 times as before.
C、Most of the victims can not survive from liver disease.
D、Liver disease brings the liver damage to people from 30s to 50s.
答案
A
解析
从文中“…such as cancer and hean disease,are flat or falling,liver disease has bucked the trend”可以知道,癌症和心脏病的死亡率相对平缓,甚至有下降的趋势。但肝病却反其道而行之。原文中用了“bucked the trend”一词表示逆势而上的意思。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3916128.html
相关试题推荐
Whenshecalledmeathief,Idecidedtosueherfor______.A、ridiculeB、scanda
Thefive______nations—Finland,Sweden,Denmark,NorwayandIceland—calledont
AnnieJumpCannon,______discoveredsomanystarsthatshewascalled"thecensus
Insomecountries,______iscalled"equality"doesnotreallymeanequalrights
Withgoodreasonsheiscalledafool.A、Withgoodreasonsishecalledafool.B
Thefive______nations—Finland,Sweden,Denmark,NorwayandIceland—calledon
Acorpsofso-calledbarefootdoctorsaretrainedinhygiene,preventivemedicin
Withgoodreasonsheiscalledafool.A、Withgoodreasonsishecalledafool.B
AnnieJumpCannon,________discoveredsomanystarsthatshewascalled"thecen
ItisbelievedthatthissocalledautonomypackagewouldgiveEastTimorasyst
随机试题
Accordingtotheconversation,whatservicecanyouusewhenyousendanarticle
Afewmonthsago,millionsofpeopleinLondonheard【B1】______alloverthe
[originaltext]M:IhadtohaveMr.JohncomeoverandadjustmyTVagainlastn
对右侧标志的含义是“车距确认”,用以确认车速在每小时100千米时的安全距离。
下列关于剪刀撑设置的说法中,错误的是()。A.剪刀撑斜杆的接长应采用搭接或对接
物理量务必用斜体符号,单位必须用规定的拉丁或希腊正体字符。()
A.淡红色B.淡蓝色C.淡绿色D.淡黄色E.白色麻醉药品处方的颜色()。
杨一平是某电子公司的招聘专员,在招聘选拔的最后阶段,公司总经理要采取一对一的面试
关于心室重构的概念下列哪项不正确A.心肌损害,心脏负荷过重室壁应力增加,心室反应
8名高血压患者用药治疗后舒张压下降数为(mmHg)8、20、-4、16、12、2
最新回复
(
0
)